Varför blogggar man?

Det är ju bara så att man måste ställa sig den frågan.. Varför i helvete bloggar man!? trotts att jag själv sitter här och skriver så ifrågasätter jag det. För vem vill egentligen veta vad Person A har gjort hela dagen? "Idag åt jag tre smörgåsar istället för en" Nej men oj vilken revolt! Gåshud och darr i knäna.
Eller, "Idag visste jag inte vad jag skulle ta på mig".  Jag sitter och undrar och undrar.. Varför? Varför stör dessa människor mig med att bara vara jobbiga?  Se jag orkar inte ens forsätta spinna vidare på det här.
Snälla människor. sätt er ner, samla hjärnan och tänk efter, har jag något vettigt att förmedla till världen!? Om svara är nej, snälla tro inte att du kan skriva om din smörgåskris imorse för INGEN BRYR SIG! Men, imorn kommer jag själv skriva något så ointressant så ni mååååååste bara läsa vad.. ^^


Dagens glittrande Guldstjärna: Rickard å alla som va med i My fair lady och Mary Poppins våren -03 och -04.

Dagens röda Bock: varför tar aldrig den rena tvätten slut? jag har snart vikt sönder mina händer!

första bloggen

okej, hej jag brukar ju inte blogga, inte nerskrivet i alla fall. även fast jag brukar låta allt och alla få veta om mina problem, både stora och små..
jag kan vara väldigt öppen av mig så rätt som det är så kan en människa jag sitter och pratar med för första gången nångonsin sitta och gapa i ren chock för att hon nu vet vem och varför jag hade sex senast.
Retar mig på andra gör jag inte så ofta.. det händer ibland men inte allt för ofta. men tillräckligt för att kunna utelämna några dagens i-landsprobelm i min lilla blogg som jag i kursen svenska C varit tvungen att skapa.
Jag hoppas att jag med huvudet på plats ska kunna få en och annan läsare som spänt vill veta om vilken färg jag har på mina trosor eller något annat heeelt oväsentligt. för det är det stuket som verkar köras på bloggar, den ene ska överträffa den andre med värre i-landsproblem än den tredje..
titta bara på han shuleman eller hur fan han stavas, han är jättepoulär och inte finns det väl någon människa som jag stört mig så mycket på sen jag sett för många filmer med Helena Bergström, och allt hon gör är att gråta grata gråta!
Stackars kvinna ,hon kommer torka ut om hon inte slutar böla så ofta! hjälp kvinnan att skratta nån gång för fan!


och för er som undrar, jag har vit-rosa snobbenserietrosor på mig ^^

Dagen glittrande guldstjärna - Lennart Jähkel satt sig på scenkanten precis framför mig och spelade gitarr i "Gråt inte mer, Cecilia. inte du heller, Ursula"  skitbra pjäs!

Dagens Röda bock - Jag har inte städat  i den mängd jag borde ha gjort!

[Grattis till lilla mamma som fyller 43 idag!]

RSS 2.0