tack <3

Tack fia för vårt prat.
Det behövdes så sjukt mkt. Jag fick sån energi så jag har vikt min tvätt och lagt in den i garderoben, slängt mina sopor, plockat upp alla mina kläder från golvet och tömt databordet från grejer.. nu äre databordet som ska skruvas isär och åka ner i groven. men får fixas imorn eftersom det låter en del :P
nu ska jag kolla på jumanji och sen sova :D <3

vah?


                     Jag förstår inte var all depp kommer ifrån.



ett par låtrader som stämmer så bra just nu..                    
       



everybody wants an answer - everybody needs a friend
we all need a shinin' star on which we can depend
so tonight we're gonna wish upon a star
we never wished upon before

snyft


Jag sitter å bölar. Har precis sett en sån underbar film å jag kan inte sluta gråta. Robin Williams är grym, hela storyn är bra och sista låten gör så man bara gråter. Det är niagarafallet jag har ur ögonen. Filmen heter Jack.

här är bitar ur filmen, och den otroligt fina slutsången;


Matchmaker matchmaker make me a match, find me a find, catch me a catch..

matchmaker matchmaker look trough your book and make me a perfekt match!

Jag är snart officellt en riktigt matchmaker! snart har jag slagit kulan i matchmaking och då är jag king of matchmaking ;)
jag kan få folk lyckliga, men inte mig själv. det är lite fånigt faktiskt. men jag ska försöka nu. Jag har datorn och jobbet. och det är en bit på vägen. Pengar kan inte köpa kärlek men det underlättar i livet och det ska jag göra. underlätta för mig själv alltså.
Dock måste jag lära mig att prioritera mig själv. Visst jag tycker att det är kul att pussla ihop folk, och se att dom blir lyckliga, men jag vill se mig själv helt lycklig. Men det kanske sker snart. För jag har himlen runt hörnet ;)
Om 104 dagar fyller jag 20.. :D och jag kanske har tur och får tag i en fyra, då blir det jag, Nathalie och nån mer som går ihop med Mig och Nathalie under samma tak. Anton kanske? han lät lite intresserad faktiskt. Jag längtar!!<3


Mitt knarkande av Mork och Mindy fortsätter. fast jag är inne på andra varvet av första säsongen, men så fort jag har råd ska jag beställa säsong två och tre :D och sen när jag rullar i pengar beställer jag första säsongen som jag har på datorn <3

Btw, Robin Williams är en grym skådis. fyra filmer jag rekomenderar är
*Jack
*The fisherking
*Life acording to garp
*The birdcage.





Mork (Robin Williams har sjukt vackra ögon!!)

I knew what pain was but nobody ever told me it hurts.

Sitter hemma hos Minna. glömde det mobila bredbandet hemma hos mamma.. SUX
Men nu har vi ätit god mat och njutit av livet. Snart blire film och allmänt mys
Linda Linn och Minna på myyys :D<3

waao.

Robin Williams har otroligt vackra ögon måste jag säga :P

Knarka som vanligt Mork och Mindy och nu så vill jag bara ta på hans (då) otroligt heta rumpa och drukna i hans otroligt vackra blå ögon.. waaaaoo.

en bra dag <3

Nu är det natt. Jag har börjat vara vaken alldeles för mycket nätter numera :P
Idag sov jag till sent. vakna åt mannagrynsgröt och sen blev det dusch. Efter allt detta vardagliga som är fullkomligt onödigt att veta så började min resa för dagen. Det bar av mot Sollentuna.
 Vi hade våran föreställning idag,

"Bra barn eller Negerhora"

Det är en pjäs som handlar om diskriminering. Vår arbetsgivare har varit antidiskrimineringsbyrån. Det hela var så uppskattat så att vi i applådtacket blev ombedda att spela i örebro den 23e (?) oktober *yaay* Det blir Sverige turné. Denna kväll va fett värd, gratis fancy mat och ett asbra uppträdande.. Me love. <3

 Lillebror skickade sin första låt till mig idag. Den heter Mamma å va jättefin. Jag och mamma satt å grät för att han va så himla bra<3 Jag älskar Simon, bara så att alla vet. Perfekt present till mamma!
Mamma fyllde 29 idag (tror hon ;) )

Jag knarkar Mork och Mindy. Snacka om fin rumpa Robin Williams hade när han va ung o.O

peace out. och grattis till Olle och Helen som också fyllde år idag

1-0 till Livet

Sitter i sängen med laptopen och kollar på Mork och Mindy. Mitt nya knark helt enkelt.
bredvid mig har jag en skål med ostbågar och så stickar jag. Yummie.. Livet är på topp. Jag gottar mig i att slöa en måndag efter tre kvällars festerier. I torsdags firade vi Nathalie, Precis på tolvslaget där Fredag blev lördag gick vi ut på krogen och firade Martin som blev 19 den 19e och Anton som blev 18 den 20e. Lördag kväll var det hemmafest hemma hos vackra Lilla Dollar som veckan innan blivit 17. Mycket fest och mycket skojj.

Allting är nästan perfekt. Det enda som förefaller saknas är väl att jag inte börjat jobba än och därför inte får ett lönebesked som säger att nu får du massa pengar för att du jobbat så duktigt. Den kommer till den 25 november -.-

Sen vill jag vara mysigt kär också. För efter över ett år av hattande och rent av elak s.k. "kärlek" så vill jag träffa nån som verkligen betyder nånting för mig och som faktiskt behandlar mig som att jag är värd nånting. För jag är fullt medveten om att jag har ett fint värde och inte ska slösa bort mitt liv på en alkolist som vill höras och ligga när det passar.

Bränt barn skyr elden, men jag har rest mig rakryggad ur askan och är nu på väg att ta dom stolta stegen bort från alla svinerier. Fånga mig om jag faller, för snart flyger jag!

kaos i maskineriet

Det är kaos i maskineriet, å jag kan inte prata om det. Baah.. Det är fett jobbigt :/

Min jacka kom idag.. Wiie.. lyckan är gjord.
nu ska jag bara sticka klart så kommer jag vara snyggast på stan sen,

med mörkgrå kappa, röda skor och en najs röd halsduk :D<3

Mmmmm...

Varför är Jack Nicholson så jävla gammal? varför är han inte lika snygg som när han spelade i Gökboet?
och största frågan av alla, varför har jag inte GökboetJack i sängen just nu? O.o


ögongodis raaarw

...

min mobil ligger på mini, skjut mig!

Va å provjobbade i Högdalens simhall idag. Det gick asbra.
Marie som jag jobbade med sa att hon tyckte att det gick jättebra och att om jag ville så tyckte hon att jag absolut skulle bli simlärarassistent. yaaay.. jag är nu helt säker på att jag kommer få jobbet.

Tack så jättemycket för tipset Maja :D



Men a. just nu är jag rätt ledsen. vissa saker gick inte som jag tänkt och känner mig så arg. men det kan tas en annan gång.

:D

strax dags för provjobb. Wish me luck <3

GAAH!!

Jag blir så jävla förbannad!
Jag sitter på aftonbladets hemsida kollar in lite nyheter mycket om Anna Lindh, det är fem år sen hon mördades. Det är galet, tiden går fort. Och jag tror att hon skulle blivit Sveriges bästa stadsminister genom tiderna.

Men det är inte det som gör mig förbannad utan jag kommer till rubriken
 
"Hon slogs ner - av 20 killar"

Jag blir så jävla arg! Vad är det för stil? 20 killar som ger sig på en tjej! asså, det är typ det fegaste ever. Jag känner killar som tycker att det är kul att starta bråk och slåss, givetvis inget jag stödjer, men fråga dom och du får svaret, MAN SLÅR ALDRIG EN TJEJ. skulle mina polare få tag i dessa killar så skulle dom nästan mörda dom.

Dock så finns det lite hopp i den här världen, för det va ett grabbgäng på sex killar  där en ille ingrep, fick 15 pers mot sig som fick slag mot ansiktet, flera av dom med knogjärn och sparkar mot revbenen. Hans fem vänner ingrep även dom. Efteråt tog dom sig till akuten. fem av dom sex killarna fick sys.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab

Jag fattar verkligen inte hur man kan göra så mot andra människor. Just nu önskar jag nästan att jorden hade gått under igår -.-


say what?

Asså, jag sitter själv i mitt rum med laptopen i knät. Jag har längtat som ett mongo efter datorn. Men jag är inte nöjd. Jag är inte nöjd med att ha världens underbaraste dator. Istället är det ensamheten som gör sig påmind. Jag är trött på att se på tv själv, att somna själv, att sova själv, att vakna själv. Jag vill somna i armarna på någon som tycker om mig för att jag är jag. jag vill kunna ligga å titta på honom för att han i mina ögon är så vacker.
Allt för att slippa känna mig ensam.

Men likförbannat så är jag lite kräsen. 

Men nu är det dags att växa upp.

*Sluta ligga med folk som man aldrig ser igen.
*Sluta hålla fast vid svinen. Kan dom dom inte bete sig, visa dom dörren
*Sluta ha så höga krav.

Var är min riddare i blank rustning? Var är snubben som säger "I won't take no for an answer" och bestämmer att vi ska ses. Var är han som ser mig i ögonen efter en trevlig kväll och kysser mig?
Var är mannen som inte kan sluta tänka på mig och går runt visslandes och leendes på grund av mig. 
Min man som tar första steget? Eftersom jag själv är så mesig och inte börjar.

En dejt vore trevligt. det är inga krav på dejter. Inget seriöst  i en dejt. Inga krav på att bli kär eller så. Varför har jag dissat alla dejter jag blivit utbjuden på? fuck it. Jag lovar att svara ja på alla dejter från och med nu. 

Så, nu har jag gnällt lite. :P


Mini och en laptop = toppen <3

Jag sitter just nu nere på miniteatern med en kopp saft. För en och en halv timme sen lekte jag friskt med barnen och nu väntar jag på petra som är inne med stora gruppen. En laptop skapar möjligheter. I love it. 
Jag va inte i skolan idag. Det är jättedumt, jag vet. Men jag hatar min lärare.. jag tänke skita i vanliga lektionerna och bara gå på proven. för hon är skitdåligt så länge det inte rör Hinudism och Buddhism.
Jag kände mig förolämpad över hur hon berättade om Judendomen, hon hade jättebra respekt för hinduismen men Judendomen, oh boy det är det värsta jag har varit med om.
Men nu är gruppen typ slut och jag å petra ska handla cigg.
bye


life's a bitch

Så var det dags för en uppdatering i mitt liv.
 nu sitter jag vid min nya laptop, eller korrigering, jag ligger på sängen med den på magen. Det är en sån otrolig känsla och jag bara njuter av varje sekund, för snart vaknar jag bergis och det finns ingen dator ^^

Äntligen kan jag sitta ner utan att saker lever sitt eget liv på datorn. hårddisken är dessutom typ fyra gånger större. I love it <3
Både prestandan och Ramminnet är mycket bättre.. ah, kan man vara kär i en dator så är jag definitivt det!

Jobb, Jag har 1 (+1) Jobb för tillfället. Som telefonintervjuare (och givetvis Miniteatern) i oktober hoppas jag på att jag får börja jobba som simlärarassistent, och det ser ljust ut. När jag har råd tänker jag gå en domarkurs och börja dömma innebandy, så det blir 3(+1) jobb. Jag kommer bli en rich bitch! Inom ett halvår kommer jag förhoppningsvis flytta hemifrån, och innan dess hade jag tänkt hinna med en mysig resa till grekland eller något annat lagom varm land. Tänkte fira min 20årsdag i utlandet, dvs, runt den 10 Januari :) Det är faktiskt bara 122 dagar kvar till födelsedagen. :D systembolaget here I come!

Om 31 dagar ska jag se "C Eriksson Solo" yaaay. Jag å Ida ska ha det fett najs på första raden och allt!

Allting känns så tomt nu. När jag äntligen lyckats sparka ut idjot ur mitt hjärta å huvud. Ska förbi honom imorn och hämta ett örhänge. Petra får följa med så han inte lyckas komma innan för byxorna på mig. Puckot försökte kyssa mig på en fest nyligen. Men jag vände bara bort huvudet och fick en blöt puss på kinden istället. 
Jag saknar inte honom, han har inte gjort annat än att såra mig och bete sig illa i ett år.  Däremot saknar jag "att ha någon" hur man nu kan räkna honom som att ha någon.. Vi var ju aldrig ens officiellt ett par. Bara ett förbannat hattande och svinerier i ett år. Baah. Undantag Idjot så träffar jag bara på killar som vill åt min kropp. Dude. Asså, inser dom inte vad som är felet? Det är ju inte som att jag har nån underbart vacker kropp direkt. Utan snarare lite blekfet utan någon som helst rumpa. Jag har inte ens en propotionerlig kropp! Jag fattar inte att en kille skulle ligga med mig om han inte var fruktansvärt förälskad i mig. men tydligen inte. Det verkar inte som att en enda kille kan få känslor för mig. Ja förrutom Idjot men vafan, det är en komplicerad historia. Jag är förbannat trött på det. Jag har slutat rymma från det här med förhållande.. Hur kommer det sig att killar var på mig som iglar när jag hade problem med att ens uttala mig själv i samma mening som ett förhållande. Och nu är jag faktiskt är redo för att ha förhållande så är det ökentorka?

Jag är förbannat trött på all skit. Nu ska jag jobba arslet av mig, åka ner till Grekland vara full i två veckor och sen köpa sjuhundra katter så jag slipper vara ensam.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nu har den kommit. min nya fina underbara laptop.
Men har inte tid att skriva värsta inlägget.. för jag ska till ungdomsmottagningnen snart.
Men jag är helt lycklig, jag kan fan skicka sms med datorn xD looovli
Jag äääälskar min dator<3

soooon... :D

i början av nästa vecka kommer laptopen.. då blir det blogga av :D <3


soooon... :D

i början av nästa vecka kommer laptopen.. då blir det blogga av :D <3


RSS 2.0