Det blir aldrig som man tänkt sig.

Men det kan ändå bli bra <3
Jag pendlar lite i känslor, men jag mår ändå så galet bra. Är det verkligen såhär på riktigt? Kan livet fortskrida såhär? jag vet inte om jag vågar tro det för då smäller det väl och allt välter som en skrämd traktor (referens ur filmen "Cars").
Idag fyllde Kusiluren Bex år. Jag får inte kalla Rebecca för Bex. men jag gör det i alla fall. Jag tycker det är coolt ^^
Det va mysigt. Så nu väntar mycket kusilurande nästa vecka. På tisdag ska jag hämta Rebecca på dagis eftersom hon ska ha simskola och under påskhelgen har jag båda mina tjejer här hemma eftersom Veronica jobbar. inte klokt vad glad jag blir! :D
Badhus och bak är på schemat.
fick nyss frågan om när jag skaffade kille. Så efter mitt svar så skrev vederbörande, "Fan vad kul :D grattis till han :)"
vilket jag väljer att tolka som att han har tur som fick mig :D aaw fett glad jag blev :D <3
mjo jag mår bra minsann. och Marcus ska inte till Sigtuna imorn så jag får honom imorn iallafall.
glading glading.
Puss och kram på er världen.

Now it's for real.

Allt är på riktigt! jag fick en liten ångestdipp, lite som en light ångestattack som blir en deppis om jag inte gör något åt det.
Jag sitter i ett hamsterhjul som jag inte tycker om, simskolan måste vara mer en hobby igen som inte sker sex dagar i veckan för att jag desperat försöker skrapa ihop pengar till hyra. I måndags stod jag och mitt i en grupp började jag fånle för jag insåg att det här plasklekskojjet är mitt arbete! Men jag vet inte hur jag tänker ibland. men nu är det jobba sju dagar i veckan som gäller fram till sommaren.
Med några lovdagar förvisso.

En av motgångarna som väckte den här ångesten för att jag är så lättknäckt i samband med att jag ser allt i ett hamsterhjul var att jag har en liten hemlig plan för mig, att överraska min pojkvän med. Så medan jag finurligt kom på värsta gulliga grejen och var så nöjd att jag skulle spricka så skulle han ändå till sigtuna. skit också. 

Men jag har lyckats bryta hamsterhjulet! nu fick jag igång skrivandet på en sån seriös basis att jag själv är stolt. trots att klockan är två på natten är jag bara nöjd över att vara vaken.
På min vägg sitter en kartläggning av viktiga personer i boken och sånt. Jag är så jäkla nöjd med mig själv! :D
Men jag ska ta och krypa till kojs nu, så jag får lite sömn och kan tänka klart imorn.

Imorn ska jag se om inte min käre härre kan pallra sin rumpa tillbaka till stockholm på lördag så jag får utöva min lilla plan :D

Åh salig <3

gonatt alla rara.




här är min första personskiss, förstå hur många fler papper och hur mycket mer jag kommer ha kladdat om ett par kapitel? ^^


rösten?

Ja mina damer och herrar, jag har typ ingen röst kvar :S
Och jag har en hostmedicin och nån tablett som gör något bra för att jag ska andas typ som skulle underlätta för mig att sova. Men gissa! på båda medicinerna står det att biverkningar kan var sömnlöshet och sömnsvårigheter! MEN BRA. suck. jag vill slå alla utan hjärna. Men jag har inte tid.

Nåväl. jag ska försöka sova en stund :P

Det oranga kuvertet.

Idag fick jag ett oranget kuvert. Helt plötsligt kände jag mig fruktansvärt gammal. Inte nog med allt som skett. Nu är det liksom officiellt. :P

Jag är i ett träsk av val här i livet. Jag ville göra lumpen, jag vill göra lumpen, men nu gör dom om systemet så jag får inte göra lumpen som den är utan måste skriva på ett kontrakt som gäller för tre år. Jag är tveksam till det faktiskt.

Så nu tänkte jag bli frisk och gå på vattengympa och spinning så jag kan bli instruktör i det. Sen är det dags att fundera på vad annat jag ska bli.
Åh, jag vill plugga hela tiden. utbilda mig massor massor <3
Ska bara lyckas spara pengar.. ett större problem xD men det löser sig! jag går simlärarutbildningen nu så jag får väl nöja mig ett tag efter det :)

Men nu ska jag skriva några rader i boken och sen ska jag krypa till sängs och sova.
Imorn ska jag köpa lite mat och kanske gå till farbror doktorn :P

Btw, jag älskar herrskjortor, jag vill ha många.

au revoir

2010 är samma sak som allt.

ja året började bra med den fantastiska nyårsfesten och så ett trevligt otroligt uppskattat firande av min födelsedag. Jag tackar och bockar än idag trots att jag firades den 9e Januari.

Helgen efter det var jag på en dejt, Med Sarahs pojkväns kompis Marcus. Han är fin han. 
 Nu har jag pojkvän. Oj. Det är härligt. <3

Sen ringde mor min där i slutet av januari för att meddela att jag FÅTT MIG EN LÄGENHET! Jag var salig. Jag är fortfarande salig. Jag kände mig så vuxen. Sen var det till att beställa el, tv, internet och annat kul. Det va läskigt vuxet att göra. Nu ska jag inte glömma att beställa en hemförsäkring. Det har jag varit kass på.

Jag vet inte hur det gick till, men jag jobbar verkligen hela tiden och jag har allt känns det som. Allt utom tid xD

Förvisso har jag inte lämnat hemmet sen fredags. -.-  Men jag är sjuk. DET SUGER. imorn måste jag jobba igen. har inte råd att vara hemma. Dock så är det så att det värsta av allt är att jag missade två dagar på utbildningen. SUCK. Jag får göra en hemläxa. Ska maila kursledaren imorn. Måste ju klara utbildningen känner jag. Så kan jag ha det gjort till nästa kurstillfälle (kursen ligger över helgen som va och helgen 26e-28e så har en helg kvar, var på första dagen så har alla papper och pärmen och allt sånt. det är skönt!) Dock kom Rickard och kikade på lägenheten lördag eftermiddag och Marcus tittade förbi han också. Så när Rickard gick så käkade vi och sen såg vil på melodifestivalen. Jävla rötskit det där. Ingen bra vinnar här inte -.-

Söndagen planerade jag att sova bort men jag fick besök av Maja som jag inte sett på evigheter. Bokstavligen. Det va spontant och roligt.
En hemma helg var ju inget jag räknat med. Men här sitter jag och jag lever. Nu ska jag skriva lite på min bok, den känns bra och jag är motiverad. Yaay. kanske blir det en författare av mig iallafall <3

Men innan jag sover ska jag faktiskt spela tvspel :D ^^

puss och kram, om det är nån som fortfarande kolla på den här sidan.

RSS 2.0