ledighet.

ja så var man ledig då.
nu har jag kusinerna här, men dom sussar gott sen länge. Jag ska också göra det snart så man orkar upp med tuppen (=kusinerna) imorn.

Jag tänker en massa, hela tiden som vanligt och har insett en sak. Jag är inte van vid att må såhär bra. Eller, van vid att må såhär bra av en annan människa. Jag mår verkligen galet bra tack vare Marcus. Han gör inga stora grejer men han kan säga små söta kommentarer, och bara är. Jag vet inte hur jag ska säga det men jag är lycklig. Därför är jag också helt vettskrämd. Jag klarar inte av att slappna av och låta allt vara bra. På samma sätt som jag inte klarar av att vara ledig, eftersom jag är van vid att jobba minst sex dagar i veckan. i år har jag inte haft många lediga dagar, det kanske är därför det redan är april.
Jag måste lära mig att slappna av och våga falla rakt ut. Jag kommer antaligen bli fångad den här gången. till skilland från innan. Ja men se, jag kan inte ens skriva att jag kommer bli fångad utan måste lägga in antagligen. Jag vet inte om jag orkar med mitt eget sätt att tänka och vara.

Men nu måste jag sova. ska till badhuset imorn med Plutt och Bex (dom kämpar emot men dom kommer lära sig att leva med det ;)

Gonatt gott folk.

RSS 2.0