Stackars älskling<3

Tini mår inge bra.. lite kärleksbeem till henne<3<3<3

Segtisdag.

kom hem typ tio Tisdag morgon. gjorde skagenmackor och sen sov jag,
Vaknade kände av träningsvärken. <3 JAG ÄLSKAR TRÄNINGSVÄRK! Jag drog på extra i vikter i måndags. Så har mer träningsvärk denna veckan än förra. Pressade så hårt på Bodypumpen att Bodybalancen va typ 7 gånger jobbigare denna vecka! 
under onsdagen ska jag städa och gå ut och springa. Sen bär det antagligen av till Vallentuna och gå på sku, sedan lite Kareoke ^^

jag somnade vid elva nu nyss, Men nu ska jag dricka lite vatten och sen försöka somna om :P

orkar inte.

Varför gömmer jag mig bakom en dum jävla mask? jag förringar mig själv genom att låtsas vara någon jag inte är. varför varför varför? Jag orkar inte mer. Jag vet inte vad jag ska göra för att få fram mig själv som den jag verkligen är. Jag behöver få visa mig som den stolta blomman jag är och inte låtas vara en maskros som är värd att trampas på..


Ja du.

Jag är rätt dålig på att blogga vissa dagar.
Men Fredag va trevlig, Jag och Charlie gick ut i lilla vallentuna, trots min protest eftersom jag inte har några pengar.
Hans kompis envisas med och bjuda, jag OGILLAR starkt. Jag hatar att bli bjuden. Känner mig bara så skyldig folk att bjuda tillbaka. Men i min process att räta upp min ekonomi så går det inte att göra det.
Men det va en rolig kväll och med en liten omväg för min del hamnade jag och Charlie på en efterfest i Lindholmen. när alla sov så tittade vi på varandra, kollade sl, såg att första tåget skulle gå om 6 minuter och eftersom vännen bor ordagrant på stationen i nå litet stationshus så va det ju nära och bra.
Så vi lotsade oss hem till Charlie, Jag la mig i hans brors säng, men eftersom det är en loftsäng och den är skranglig som få, så att jag fick panik såfort jag rörde mig minsta millimeter, så vägrade jag sova där. Charlie fick dra ner madrassen på golvet så att jag kan sova stabilt. Så jag är nöjd.
Charlie sover i sin egna skrangliga säng. Jag åmar mig och inbillar mig att den ska falla sönder och hela sängen och han kommer ramla över mig. fett läskigt. Ska setill att somna innan han rör på sig i sömnen ^^

Asså, palla, hans väckarklocka har ringt två gånger. Sånt stänger man av! men nu har jag gjort det, så jag kommer sova gott nu.

Godnatt alla människor, nu ska jag sova så att jag orkar jobba, och sen åka till Linn å ha världens myskväll :D
adios ^^<3

haha, javisst

okej, det här är det fjärde inlägget inatt.. men jag kanske bara blitt lite mer aktiv på bloggen i allmänhet? ja det tycker jag låter bra. Då får jag bara se till att hålla det..

Jag har ont i munnen, håller typ på att få en visdomstand.. känns så -.- darn.

Men nu ska jag städa mer, funtar på att dra ett bodypump pass efter jobbet istället, det är ett pass klockan 20.00 tror att jag slutat då.. eller jo det har jag. för efter åtta äre extra ob och jag tror inte det va nån extra ob när jag vickade sist :P

aja. städningen väntar..

(VAR ÄR MITT GYMKORT!? har typ städat överallt snart utan å hitta det! >.<)

men bra jobbat.

Jag kan inte sova, har fått en sjunk nu, och jag bara städar, kanske för att jag tror att om jag rensar bland alla mina "saker" så kanske jag också får huvudet rensat? jag vet inte.
Men har skapat en bra spellista på min mobil, dock så har den lyckats dra mina depplåtar. Fan.
Men jag MÅSTE hitta gymkortet så att jag kan träna! innan jobbet imorn/idag. Kan inte vänta till på fredag, och imorn ska jag va hos minna hela dan..

Patrik Isaksson får mig att tänka på Tommy. Hur illa han behandlade mig, och hur mycket jag älskade honom. Jag har många Isakssonslåtar som är så typiskt det som va under min period med honom.
Ingen människa har skadat mig så djupt. Ändå kan jag inte hata honom. Det händer att jag fortfarande tänker på det som va, och hur det hade kunnat bli om vissa saker inte skett osv. Men samtidigt så vill jag inte för allt guld i världen ha honom tillbaka. Den dagen jag klarade av att säga, Jag älskar inte honom längre och mena det va en stor dag i mitt liv.
Han ville att jag skulle "komma över" på julaftonsnatten. Jag dissade. Jag var för det första hemma hos Tini med lite folk och hade mys, plus att jag tänker aldrig mer "komma över" till honom. Hans tåg har gått och jag är ingen jävla trasdocka man kan göra vafan man vill med. Jag finns alltid som vän, för allt och alla ställer jag upp i vått och torrt. Det är säkert, men jag tänker inte utnyttjas för att han inte fått ligga på länge.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och vad jag ska nå upp till dom kraven som hänger över mitt huvud, det finns en människa som blir så arg och besviken när jag failar, och jag klarar inte av det.
Den människan är jag själv.

och allt sjönk..

Hon har ingenting kvar här
Bara förlorade år
Som om hon trott på vad alla sa
Finns det tid finns det hopp
Men hon är ensam
Hon blir sist kvar när alla går
Som om hon inte vill se sig själv
I hallens dunkla vrå
Där hon är ensam






- Patrik Isaksson











En bra dag.

Jag somnade åtta imorse, vaknade vid ett (fem timmars sömn och jag är ändå inte död, älska träna<3)
Jag gick upp, va seg, började städa, hitta pengar :D 70 spänn, tack så mkt ^^
Sen åkte jag in till stan, gick på OnOff medan jag väntade på Tini, och KÖPTE NY TELEFON. eller ja, det är ju på kredit :P
Men jag är sååå jääävla glad :D:D:D<3

En SonyEricsson w595. Helt fin<3

Sen blev det en extärn hårddisk eftersom min dator är överfull och klagar på det. Så nu blir den glad.. sitter i detta nu och flyttar över. Yaay<3

Va i huddinge och firade Tinis mammas födelsedag. Det va väldans trevligt och jag har ätit mig tjock på kakor. Jag måste komma iväg och träna imorn, men problemet är att jag inte hittar gymkortet :S ska städa lite nu, Men det löser sig nog.
Annars får jag vänta till måndag (neej, vill träna mycke! :P)

godnatt, nu ska jag städa lite, sen leka lite med luren<3

älska älska älska<3
så jävla fin! =')

du sköna nya värld!

Jag har ju den grövsta träningsverken så att det är löjligt, men rackarns vad B-R-A jag mår!!

Jag ska städa lite och sen ska jag åka till vällingby och köpa en ny mobil *leer*

åh, jag har träningsverk i axlar, bröstmuskeln, magen, ryggmuskler, låren, ja typ ööverallt.. ^^ men jisses.
Jag mår så BRABRABRABRABRA<3

Efter besöket på OnOff ska jag åka till Odenplan och möta upp Tini, så ska vi ut till Huddinge för att fira hennes mammas födelsedag! :D åh, jag är så gla'

Men nu, städa. Trots denna ljuva värk som påminner mig om hur levande jag är :D ^^

"Varje gång jag ska gå till Gymmet funderar jag på vad jag ska göra istället. Men det slutar alltid med att jag går dit ändå för jag vet hur skönt det känns efteråt" - Malena Ernman

förjävla bra citat detdär ^^

ooops ^^

Sömnen håller lite på sig, men nu håller jag ju på att somna framför älsklingen (dvs laptopen, ja jag är kär i en sak(A) ^^)

men måste bara meddela världen om att imorn ska jag upp med mitt kreditkort på onoff och köpa mig en mobil,
vet ej vilken, men en sony ericsson i alla fall ^^

så nu jättetrötta jättepumpade Linda sova

cheers ^^

back on track.

Jag är sååååå jääääävla slut.
och inte har jag mått SÅHÄR BRA på jävligt länge.
Träna är en gudagåva, som är jobbigt när det sker, man har ont i kroppen efteråt, men man mår så gaaalet bra!<3

och jag såg nyss något program på tv. jisses, mannen va ju görsnygg.. och hela alltet slutade med att han kura ihop sig helt kärleksfullt på sin kvinna. Jag skulle inte banga!

hm.. dags att sova, är fan trött xP

underbart, jag har blivit uttröttad, länge sen jag va trött vid elvatiden<3

jasså..

jag fick ännu mer tankar från förra inlägget.
Insåg att jag sover bredvid min laptop varje natt, stor säng ensam.. hm. Dags att fylla ut den med kärlek.. kanske.
Vilket fall som helst vägrar jag sluta ensam med sju katter ^^
men äh. Livet är som det är. och som man säger, guds vägar äro outgrundliga. Så det löser sig.
Kanske sover jag med laptopen bredvid mig för att ha nära till alla människor jag älskar?
Jag vet inte.

Sitter påväg till jobbet, blev inget simmandes innan, men det gör inget, jag ska ändå gå på Bodypump och Bodybalance efter jobbet. Så det är näääjs ^^

Jag är bara glad och lycklig, kan någon förklara varför? så att jag kan använda mer av den energin ^^

tudelu...<3

all you need is..

Godnatt.
Nu ska jag sova men måste bara skriva några rader.

Jag har funderat en del.
Insikt ett, Människor är svin. Alla, jag menar ALLA, även jag själv. För människor är experter på att ge kritik och förolämpa, men aldrig att dom tål när andra gör det mot dom. Fy på mänskligheten.

Sen har jag tänkt en hel del på kärlek, jag gör så ibland.
Jag har alltid varit den "förhållandeskygga" typen. Eller? Nej. Men jag tror inte på att "hm.. han verkar lämplig honom tar jag tillsvidare". Tillsvidarevarianten är inget jag klarar av. Jag tror på kärlek ska ske, med någon som man ska kunna räkna som sin bästa vän, en som man attraheras grovt av och så ska det finnas en stänk av magpirr. Magpirret får gå över, men det ska fortfarande kännas bra i magen. På rikigt är jag en bra och fin flickvän. Men det är ingen som jag velat ha som velat få det bevisat :P
Det är inte många som lyckats med skapa den känslan i mig på riktigt. Men dom som gjort det, dom är en liten skala,
men såhär va dom;

1, inte intresserad alls, finns ingen historia mellan oss över huvudtaget. men han va min första riktiga kärlek,
2. Svin, utan nån som helst förmåga över att handla rätt när det kniper istället känns bra.
3. Svin, svin, svin, svin, svin. Jag blev så jävla utnyttjad så jävla länge, men jag va för kär för att inse. SUGER. Nu ska jag skriva en film om det. Så kan han få suga på den.
4. Det är bara komplicerat från början till slut. Men det känns underbar att någon lyckades frammana känslan, efter herre nummer 3, för där trodde jag det va slut på Lindas sanna kärlek. Tack för det iaf<3

Jag vet inte vad jag vill och tänker.. eller jo.. fast nä.. Kanske.

Jag vet iaf att jag är på hugget igen,
Såhär ser mina planer ut för vecka 4.

Måndag: upp ca 10, städa lite, jobba lite på manus, åka till pappas lägenhet vid tolv. kanske väg förbi simbokningen för att plocka upp våtdräkt, Sen direkt till jobbet (Farstahallen), simma några längder jobba 15.05-18.05 sen BP (bodypump) 18.30, bodybalance 19.30. --> hem, jobba på manus. Sova
Tisdag: Gå upp när det passar, städa som ett djur hela dan, sen jobba på manus. Kanske en promenad. Sen Sova
Onsdag: Upp rimligt tidigt, åka till Forsgrenskahallen, träna BP vid 11.30 sen dra lite core vid 12.30 Åka till Västertorp och Vicka för Christoffer, simma några längder innan jag jobbar, efter jobbet åka till Vallentuna, hänga på deras SKU och sen hem till Minna för att chilla och Sova
Torsdag: Ha härlig nördkväll med Minna, för att hon är bäst<3
Fredag: Gå på Pilates 10.00, simma några längder, sen BP 12.30. Hem och skriva. Kanske utgång på kvällen, den som lever får se.  
Lördag: Ta det lungt förmiddag, åka tidigare till jobbet, simma några längder, jobba 15.30-18.30 hem och skriva. Utgång kan sker denna dag istället. Men helst inte. ^^
Söndag: Träna! kör BP och Box i Farsta. Ska försöka få med mig nån till Boxen, vore kul.

Så tänkte jag att mina veckor över lag skulle se ut fram till det att jag får ett dagtidsjobb ^^ (minus tisdagar och torsdagar, inget fast i schemat där (; )

Sov gott alla. för det ska jag göra nu.. typ bara sju timmars sömn.. Darn

<3

Afterwork

Denna veckan har varit första veckan i perioden, suck. Då ska det ringas å faxas å ha sig. Vilket betyder, det tar en jävla tid i simlärarrummet, vilket betyder, great, dom har börjat städa när jag kommer in i omklädningsrummet. Min stora fråga är

VARFÖR SKA DET ALLTID VARA EN MAN SOM SKA TVÄTTA AV DUSCHEN TILL FLICKOMKLÄDNINGSRUMMET, PÅ LÖRDAKVÄLLAR!?

Jag blir då inte klok på det.
Så det blev bara en tvättahår och sen ut i omklädningsrummet. 
Dock stirrade mannen, som städade idag, spänt rakt fram för att inte se ut sim at han flukta in, vilket jag inte misstänkte att han gjorde heller, men liksom för att markera att så inte va fallet. Det rart ^^

Nu är jag påväg till TIni, hon jag och Lasse ska ha skit i hela världenkväll. I love<3

Kan någon säga vad det är som hänt mig? så har jag aldrig förut känt. -My Fair Lady
Jag önskar att jag sett My Fair Lady, men så blidde det visst inte. Lite ledsen, men hey, livet kunde varit värre ^^

Buy see chair ten ^^


Rabarberpaj.

Jag är en slav för sömnen.

Ja inte som normala människor, utan mer farligt. ska jag powernapa, för typ två år sen så sov jag en halvtimme och gick upp. men nu sover skulle jag kunna sova typ elva timmar. trots att jag nyss sovit. Det är inte bra.

Nej nu, skärpning skärpning.

Någon som kan säga mig hur jag ska styra upp mitt liv?
Någon som vill hjälpa till?


Tjong i kottiljongen!

Efter min lilla promote på facebook igår så steg mina läsarsiffror.. wiho.. xP

tror att det är dags att börjar göra lite reklam, det går liksom bra då. ^^

Just nu, är jag helt inne i Grodan Boll. helt fantastiskt. Jag fick en idé om att skapa en föreställning om, runt, med Grodan Boll. men då behöver man typ rättigheter. Urk. -.-

Men det löser sig!

och kom ihåg:

Även det bästa himmelrike har ett litet helvete i källaren.

Såhär va,

Jag har insett att jag är en trasig människa,
först och främst ekonomiskt där jag slarvar och skiter i allt, SKÄRPNING.
Jag dricker för mycket, och det är något som ska åtgärdas per omgående, jag ska nästan sluta dricka. jag har lovat mig själv, inte en droppe före nästa fredag. Sen efter det typ inget på ett par månader. Eller bara när vi firar någon som fyller år, och då behöver man inte dricka mkt..

Jag ska skaffa mig ett ordentligare jobb. Jag ska ta körkort, jag ska skaffa Lägenhet etc etc.

Sen i vår ska jag plugga upp lite ämnen på komvux, (distanskurs) och sen ska jag söka lärarhögskolan (parallellt med att jag fortfarande satsar på teater)

Så är mina planer, och när jag inte jobbar, ska jag skriva, dvs jobba iaf..

Jag har väckt mig själv ur en koma och verkligheten ser fan inte bra ut. -.-

hmm..

Jag har kört fast i Doktor Glas..
Det finns ett stycke jag inte kommer förbi och läser om och om igen..

"Frågan gällde från början väsentligen inte hur du kan våga göra detta som vi talar om, ehuru det strider mot bruk och moral; den gällande väsentligheten, varför du v i l l göra det."

Jävla text. spökar sönder mitt huvud..

Jag kom aldrig iväg under måndagen, vaknade när det va dags att röra sig till jobbet.

Så imorn ska jag till
Arbetsförmedlingen,
Svenska bostäders huvudkonor
och Systembolaget..

Ska shota Tequila och sen gå och klubba till förmån för träd som ska planteras i afrika :P
Naaajs..

adjö..<3

Guldbaggegalan<3

Jag kollar på Guldbaggegalan

Harriet Andersson fick hedersbaggen. Hon sa att hon skulle gå för annars börjar hon gråta så gick hon.. Söt^^

OCH FUCKING LYCKA!!! en av mina favoritförfattare fick guldbagge för bästa manus!!! LOVE IT!! John Ajvide Lindqvist fick bagge!! YEEEES!!<3

Låt den rätte komma in fick pris för bästa regi också ^^

Biofolkets röst, där är dom nominerade Låt den rätte komma in, Patrick 1,5 och andra Arnfilmen, Förra året var det första arnfilmen som fick priset, men i år har arnfilmen sån hård konkurans så dom kan ju bara slänga sig i väggen ^^

repad självinsikt.

Jag har alltid sett mig själv med god självinsikt och stark moral.

Men nu..

Ni vet grejen, om man får för sig att banta och ska vara noga och hela faderullan, så äter man en chokladkaka, inte mår man dåligt över chokladkakan i sig, för den va ju god och man njöt. Men man har ju dåligt samvete för att man liksom bröt ju någonting för sig själv. Och det är aldrig kul.

Så skulle jag vilja sammanfatta incidenten som skedde på festen som va i min ära. Det va inget som jag ångar så, men jag borde vetat bättre. Under andra omständigheter hade jag inte ens funderat över det hela, men nu va det som det va och jag går runt och känner mig hemsk.

Men överlag va det en jävligt lyckad kväll.

Först så hade jag släktfirande hemma, eftersom kusinfamiljen jobbade så kom dom senare och då hade far och hans släkt hunnit åka. och imellan att dom åkt och vi väntade på kusinerna, så sprang jag å nåra vänner ner och köpte pizza. Mamma va så hungrig att hon höll på att avlida.

Sen tog jag, Martin, Anton och Bubbe bussen till spånga, sen mötte vi Christoffer och hans två vänner Jesper och Anna i Jakobsberg. Åkte till Evfe där hon och Dollar va. Sen kom det fler, det blev party.

Jag hade lite ont i magen, men det löste Christoffer genom att ge mig en shot absint. det va där det började.. ajajaj.
Vi tände eld på dessa och Anna fotade ^^
Sen blev det grogg på grogg på grogg. Och när jag va stupfull, och dom flesta andra likaså, kommer Christoffer på att vi skulle ta en till shot absint. Där någonstans slog min hjärna av xP Jag drag en grogg till, ägde Anna och Jesper i kortspel.  vi möte Minna, av nån anledning var det Christoffer jag tog med mig trots att han va fullast HAHA! så det va två rullande drägg som mötte Minna xD
Sen blev jag ihälld en shot till eftersom Minna skulle ha ^^

Därefter åkte min jobbadräkt på.. Och Christoffer hamnade i mina badshorts xD.
Sen fick fyllehunden för sig att hon skulle sno sin kollegas kläder och gå runt i dom. Christoffer går till mottattack och gör samma sak. HAHAHAHA Jag hade en svart snygg klänning på mig och strumpbyxor. Det såg fantastiskt vackert ut på min kära kollega xD

Sen bytte vi tillbaka kläder.

Senare så va det dags för honom, Anna och Jeseper att styra sina kosor hemmåt.

Jag lyckades hitta ännu en grogg, spelade finns i sjön. Hade djupt samtal med Minna och sen va det sovdags. Vaknade mitt i natten av att söta lilla Sebbe hade lagt sig bredvid mig. Men jag va ingen rolig människa inatt.. va lite utrymmeskrävande så jag gnällde och gruffade en jävla massa på Sebbe (A) :P

När jag senare vaknade, så önskade jag att jag inte hade gjort det. Den huvudvärken.. ajajaj. jag blir inte bakfull.. men nån gång måste vara den första, så jag tackar och bockar för bakispillrerna. ^^  
På vägen hem köpte jag en kebab. Den va så himelskt god!<3

Sen kom jag hem, och SOV, SOV, SOV och gissa mer? SOV!

Nu är jag dock vaken och pigg. Mindre bra, eftersom jag börjar jobba igen imorn.

Min tanke över vad jag ska hinna med imorn:
*Arbetsförmedlingen
*Svenska bostäders kontor
*Städa
*Jobba

och sen blire stress hem eftersom det är GULDBAGGEGALAN imorn!!!!
Åhh.. jag ba wooow.. guldbaggegalan<3
Längtar längtar längtar!<3

vild och vacker!

Jag har knarkat min nya dvdbox med nöjesmassakern, och jag älskar denna sång!<3



Snabba blickar i en spegel
Vinden fyller tomma segel
Och hjärtat dunkar som funkar som ett päronbål
Ut med plåstret in med stinget
Spara på adrenalinet
Nu gäller det att ta tillvara
varje dyr sekund
Ögon som förför mig och som rör mig
Oh du gör mig vild och vacker
du gör mig vild och vacker
vivivild och vacker
Ingenting kan hejda mig då
jag är vild och vacker
vild och vacker
Och bara du kan få mig vild och vacker
vild och vacker
vild och vacker
Snabba papper
är så korta
hokus pokus du är borta
Kvar står jag me handen full utav en klänningsfåll
Åh jag vill så gärna brinna
ännu någon galen timma
Hettan som jag kände vände
och försvann med dig
Så nästa gång jag ser dig
och jag ber dig
Kom och gör mig vild och vacker
vivivivivild och vacker
vild och vacker
Ingenting kan hejda mig då jag är
vild och vacker
(Jag är så)
Vild och vacker
Och bara du kan få mig
vild och vacker
Vild och vacker
vild och vacker
Ohhh, jag vill så gärna brinna
ännu någon galen timma
men hettan som jag kände
vände och försvann med dig
Så nästa gång jag ser dig
och jag ber dig
Kom och gör mig vild och vacker
Du gör mig vild och vacker
Jag vill jag vill jag vill
va vild och vacker
Ingenting kan hejda mig
då jag är vild och vacker
heeyyy vild och vacker
Och bara du kan få mig vild och vacker

Energin är tillbaka!

Som fallen från himlen har jag åter fått energin, jag är så glad, och jag är ensam i mitt rum här vid min dator!

Lyckan som länge känts som ett avlägset begrepp vilar som ett varmt täcke över mig och jag vet inte hur jag ska förklara denna överväldigande känsla!!

Stycket jag skulle skriva som jag avslutade nyss och precis har mejlat iväg, det bara är så att jag fått tillbaka min inspiritation och min motivation. Kanske är det det som har saknats mig? Jag vet inte. Men jag är lycklig som ett barn på julafton och jag vet inte vad jag ska ta vägen med denna lycka!

Tack gud för glädje!

nu är det 19 timmar kvar tills jag blir 20.. woooow ^^

<3

Vi tycker det är toppen...

Fredagen den nionde Januari är det nu, sen 1 timme och 25 minuter tillbaka. Med andra ord, Sannas 20årsdag! Woho Party Party!!

och vad som är galnast, om 22 timmar och 35 minuter fyller jag fucking 20 :D:D:D:D

heeeelt underbart!

Jag håller på att planera mina tårtor.. dom kommer bli så gottisgoda <3 lööööv<3

detta är en partyhelg, and I like! :D<3


ta tag i kragen och koppla greppet om mig själv.

Nu vet ni. Nu är jag pepp..
Jag är opepp på att vara missnöjd med min kropp, så hello träna stenhårt..
Imorn blire bodypump och core, plus nåra längder i bassängen..

Jag ska bli en 36a till sommaren that's it. jag är trött på att känna mig ful och äcklig.. så nu jävlar ska jag röra om här, och säga hej till motion! funderar på att börja dansa pardans, om någon vill dansa med mig förstås :P

Jag har dessutom bestämt mig för att leta kärleken, inget mer sex för min del innan nånting sker på kärleksfronten!*hjälp*

äta lite nyttigare kan ju inte skada heller.

Imorn är i allmänhet en nyttig dag.. ska städa och tvätta å allt på förmiddan..

förresten, jag ska skicka ett smakprov på min litterära begåvning som pjäsförfattare.. håll en tumme tack..

Pussar<3

ut med det gamla och in med det nya!!!

nyårsfirandet var så otroligt roligt, flummigt och galet, helt fantastiskt helt enkelt!
Jag lagade god mat, mums ^^
Till förrätt blev det bruschetta med vitlök och kräftstjärtar.
Till huvudrätt blev det "Grillad" karré med choritzosauce och smördegsbakad babyspenat. Stående ovationer från middagsgästerna, fabulöst!
Till efterrätt, alkohol, alkohol och alkohol.. mjääs.. ^^

Fulla och glada blev det raketsmällande, även om jag va konstant nervös över att fulla människor skulle smälla raketer, men alla har armar och ben kvar, så det är lungt.

Jag känner verkligen hur all skit som kom med 2008 har runnit av mig och försvunnit långt åt fanders, medan 2009 har nya möjligheter som jag ska ta vara på!

Livet ska älskas, inte sörjas!

RSS 2.0