Dags att bli vuxen

Jag tar studenten om 15 dagar. 15 DAGAR!!

Jag söker jobb helt febrilt och idag börjar jag packa. allt som jag inte kommer använda inom några månader packar jag. för jag är så jävla taggad på att flytta. så fort jag får ett jobb tänker jag söka ALLA lägenheter jag kan söka!!


Jag sitter på bostadsförmedlingens hemsida varje dag.. Jag vill jag vill jag vill!!!!

Ge mig ett jobb någon?

Regn.

tjugo över fyra på morgonen anländer jag med nattbuss till ett regnigt Vällingby. Mmm.. Nattbuss nummer två går en minut över ett. 40 minuter att fördriva. skojjigt. Självklart kommer väktaren och säger att tunnelbanehallen ska stängas så vi får stå ute i regnet istället, ännu mera Mmm..
Någonstans i mitt huvud slår det mig att, nej fan det går inte. Jag kan inte stå här i 40 minuter när det regnar, inte när det tar ca 20 minuter och gå! Så det blev till att promenera. Det enda som störde mig något så ohyggligt med min promenad var att mina skor var blöta, = mina föttter var blöta.

*
Det kommer en historia om blöta fötter och orientering imorn
*

Jag lyssnade på två halvfjolliga låtar som kom med samsungen när min styvfar köpte den för väldans länge sen. Men jag har glatt gått och spatserat till "are you online?"

Min promenad ledde dessutom till många taknar. Jag vet inte vad jag vill och vem jag är längre. Jag vill bara bryta med ALLT och försvinna, långt bort. Det enda som håller mig kvar i stockholm är miniteatern.

Miniteatern utgör det största glädjeämnet i mitt liv. Var jag tvungen att välja mellan Mini och Sex så skulle jag nog faktiskt välja Mini.

*Dedikering till Mini kommer också imorn*

§Lindas nattliga lite lätt påverkade plusLista§
* Miniteatern. Tack för mitt liv <3
*Sex
*Lördagsgruppens Shakespeare Collage på söndag!  (förvisso också mini, men på olika plan)
*Philip Zandén Han är cool och jag vill se honom på scen snart igen.
*GÖTEBORG
*Fjortismusik i regnig promenad.

Fem punkter för inatt. Godnatt allesammans.. Jag borde gå upp sju, men det blir Znooz till typ kvart över åtta (A) Förlåt, men jag kommer vara på Carlssons till halv tio istället för nio..

Btw, Linda goes Lärare på mini imorn!

Natti natti <3


...

Det närmar sig med stormsteg. Studenten är verkligen påväg! Yeah. Men ändå, hjälp, aaaah!! iiiiiih!! Det Stressar upp mig, föreställningshelgerna på det är ingen god kombination.
Stressmagen is baack yeeeey - not!
jag blir farligt galen. Jag ska sova snart, måste sova bort all smärta.. fuck this,

När både själen OCH kroppen gör ont, är det dags att ge upp då?

>.<

Det gör så satans ont att träffa dig. Att se dig i ögonen. Att promenera och bara snacka med dig.. För jag vill kunna ta din hand utan att känna mig osäker på hur du skulle reagera.
Jag vill kunna krama dig och aldrig behöva släppa.
Jag har så ont i bröstet, det svider och bultar. Jag försökte dricka bort tankarna jag har på dig, men det resulterade bara i att jag blev ännu mer ledsen.. Jag orkar inte mer.

Jag ska prata med dig efter studenten.. Du betyder så mycket att jag vill ha dig där, men sen.. efter det måste jag prata med dig, och i värsta fall låta bli och träffa dig på ett tag, så att mina känslor kan svalna..

JAG HATAR KÄRLEK!

-

Jag hatar mig själv för att jag har så svårt att prata med andra människor om saker. Dom gånger jag vet att jag måste prata med nån, ber nån att ses och just prata, så kan jag ändå inte göra det. Inte ordentligt i alla fall. För varej gång jag lyckats få mig den omtanke och uppmärksamhet för att kunna prata så ballar jagalltid ur i alla fall. Jag nämner nån bagatell som på riktkigt inte har med saken att göra. Eller så nämner jag bara en liten del. Jag får alltid för mig att mina känslor är töntiga och det som för det tillfället får mig att må dåligt är jättetöntigt och inte värt att lyssnas på just därför.

Men nu har jag i alla fall bestämt mig. Jag ger mig själv en månad, efter studenten men innan husaröresan. Då har det gått ett år, ett år som gått väldans snabbt. Men endå, jag måste ransaka mitt liv och jag ska börja med honom. Nu ska det bli ordning. Men jag väntar med mitt "nya liv" tills jag har tagit studenten...

JAG ÄR FUCKING VIKTIG, jag kan inte låta nån annan styra mitt liv och mina känslor, ut med den gamla, (eller plasta in honom så att han är min) och/eller in med det nya.


Fuck this feelings, I try real hard to get over it..


RSS 2.0