En ros i mitt liv.

Jag tänkte bara berätta för omvärlden om den här tjejen som förgyller mitt liv med en enorm guldkant. Hon är liksom en lustig prick, med vissa förmåner man bara kunnat drömma om när man flyttat hemifrån.. bland annat slipper hon tvätta sin egen tvätt ;)
Trots denna slappstilen är hon en fantastisk människa, alla skulle ha sig en egen sån. En egen Johanna. Saker blir så lätt med Johanna, inte för att hon gör något speciellt eller så. Jag har bara så kul med henne. Jag känner att mitt glada jag som domnat av till och från är framme på heltid nu, bara för att jag har så roligt med lilla söta rara underbara Johanna.

Eftersom jag ÄR bröstcancer måste jag säga att det är skönt att ha sitt Mongo på Odenplan att vara allmänt störd med =D<3

Jag älskar dig Johanna. vette katten vad jag skulle göra utan dig, du dök upp i rätt tillfälle och bara totalt ställde mig upp igen, efter lång tid på knäna. <3

Finns det nån mer fantastisk?<3 Döda mig inte för bilden (A)

tusselitensjuklago

GKSLÖGS-MEGSLGSGLKÄSDGMJÄSMÄGSD,ÄGSEÄNOÅÖ-:pytgPFYGP-ÅÄ.yt-o:öYTG-.O,UYJGHVÄ,.-YJGR

ja jag erkänner. jag har fått ett dampryck på att vara sjuk. Jag är för otålig för att var sjuk. jag vil ta tag i mitt liv, inte ligga på sängen å vara allmänt mör.
GE MIG FRISKHET. Jag har sjukanmält mig veckan ut på simskolan, va hemma idag från mini, och imorn ska jag på studentskiva.. kommer antagligen inte stanna så länge för att jag är sjuk -.- jag som vill parta järnet.. *ledsen*

gråt med mig..

There is no time.

Jag får panik och vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra... Jag väntar fortfarande på påsken, MEN DEN HAR REDAN VARIT. nyss var det februari, men det är inte långt kvar till maj. Det är 3rep kvar på godspell. JAG DÖR. -.-

jävla idioter.

Jag blir så jävla arg!!!
Lillebror kom hem en snabbis nyss (jag är ensam hemma till imorn då jag ska till pappa, bröderna åkte dit igår) och berättade att han och hans kompisar blivit rånade på sina mobiler. FAN VAD ARG JAG BLIR. Jag bara orkar inte med sånt.
Vem rånar en 13åring? någon som  inte har stake nog till någonting uppenbarligen!!
ILSKA ILSKA ILSKA.
Jag fattar inte hur man kan göra så. Hur tänker man då? uppenbarligen inte alls.. GAAAH.
13åringar är små. Killarna som rånade dom va enligt Lucas var inte mycket yngre än mig. Är man cool och mogen då?

JÄVLA DUMMA IDIOTER, JAG SKA SLÅ DOM ALLIHOPA!!!!

Framtidsvisionen svag.

Jag har funderat.
Det skrämmer mig att flytta hemifrån. Men jag är ändå jättesugen på det.
Jag vill inte vara själv, men ändå, fatta att ha sitt namn på en dörr. <3

Imorn ska jag ringa till Coop och björnboda å kolla om dom har tomma banankartonger, och börja packa isåfall.
Tänkte låta mitt rum vara tomt på saker tills jag flyttar hemifrån :D Vilket är senast i slutet av sommaren, förhoppningsvis :D

Plus att jag hoppas på att börja plugga i höst. ta igen det jag inte tog igen. Sen när det är klart kommer den stora frågan. vad ska jag plugga vidare till? 
Hm..

Ja jag ska sova flera nätter på saken xP

puss och kram. Nu ska jag söka ännu fler jobb.

hjälp jag är vuxen.

Jag har varit på två lägenhetsvisningar idag.
En i spånga och en i Vällingby. Den i vällingby är likadan som den pappa bodde i en gång i tiden. Jag hatade den då men älskar den när jag tänker på mig själv som ensam i den.
Det enda som var jobbigt var att det va högst upp i huset och det fanns ingen hiss. Sen var frysen ett frysfack bara. Men innan året är slut kan man förhoppningvis köpa sig en ordentlig spis.

Imorn har jag en till lägenhetsvisning men jag vill ha den i vällingby jag kollade på idag :P Dock är det inflyttning den 16 april (FEEETT SNAAAART :O)
Men jag är fett taggad :D<3

Nu ska jag ta och söka några jobb. sen ska jag sova.
Visningen är klockan nio imorn bitti, och sen ska jag bada med tjejerna :D
Ska ringa och väcka Sara typ halv nio (A) :D

god bajs. <3

RSS 2.0