Så är det.

Jag bara överälskar att träna. Det är det bästa som finns och nu måste jag få bukt på kosten. Den är förjävlig. För det mesta så äter jag nyttigt fram till kvällen när alla sötsaker åker fram. Dags att binda händerna och ta tag i livet. Det är just därför jag startat den andra bloggen.
Den bloggen ska handla om träning dels ur nöjets synvinkel och dels ur en hälsosynvinkel. 

Nu ska jag plugga. En sån här vild lördag ni vet ;P.

Ambitionen ligger på att jag ska orka träna imorgon också. Antingen en springtur på sköna Valhallavägen eller en tripp till GIHbadet för antingen gymmet eller lite crawl? Ja man kan drömma. Risken är att jag istället hamnar på soffan under hela söndagen. Men livet är som livet är.

Puss

Vad livet är, och vad det kommer att bli.

Jag har hittat en utbildning som är så lång jag gör den kan man säga. Det är en gyminstruktörsutbildning som ger mig licens att lägga upp träningsprogram åt andra. Den tänkte jag sätta igång med samma ögonblick som jag blir klar för terminen. Jag är supertaggad på den också! Åhåhå!!
Ni förstår inte.


Nu börjar allvaret också.

Jag har startat en till blogg, som handlar om träning. På riktigt. Marcus kommer också vara med och skina men inte lika mycket som jag ;)


www.itsonlyinthehead.blogg.se


Så heter bloggen. Läs den. Kommenetera den. :)



Puss

Nu är det gjort.

jag har gått och suktat, plus att jag inte har vågat. Sen har mina besök varit oregelbundna. Men nu är det gjort. I februari ska jag gå en spinninginstruktörsutbildning!! wihoo! jag är supertaggad, så nu blire till att gå på spinning flera dagar i veckan. efter dubbelpasset jag gick på idag så blev jag så sugen. och nu har jag gjort det. Nästa på listan är faktiskt core. Efter core börjar jag bli lite fundersam. Men det ska nog lösa sig. ^^

jobba häcken av sig.

Jag suger på att plugga.
jag borde plugga bättre. Men jag ligger ganska bra till för att vara ute i sista minuten.
snart är jag klar och fri från allt fram till på måndag. Men jag funtar på att ta en vecka pluggfritt. Det vet jag att jag hinner. vore asnajs.

RSS 2.0