Vintern rasar ut bland våra fjällar...

Sitter här och filosoferar precis innan det är dags att sätta igång med maten. Förra året spenderade vi valborg i vasaparken med samma pack som jag firat i flera år med. De tidigare åren var Valborg långt ut i Tyresö, Racksta närmare bestämt. Men eftersom mannen som bodde i Racksta själv inte närvarade så bestämde vi oss för att vara mer centralt. Det var helt klart inte samma anda utan busstur och långpromenad. 



Innan jag gav mig ut på bravader så firades inte valborg i den bemärkelsen. Jag och min dåvarande bästa kompis bojkottade valborg i många år och istället myste vi oss framför tvn med chips och film.



Idag bryter jag mönstret helt. Inget pack (även kallat just "packet") inget filmmys utan istället beger jag mig ut till Täby och firar med andra fina vänner. Det är konstigt. Det hela skrämmer mig faktiskt. Livet bara fortsätter. Gamla tider går över och de finns bara kvar i minnet. Minnen är förvisso bra och trevliga men själva upplevelsen är oslagbar.


Nu drar jag mig tillbaka för middag. Skål och en trevlig kväll till alla!

Med solen i ansiktet och vatten i handen.

Jag har kastat mig ut och kört världen mesigaste joggingrunda. Tror det blev en hel kvart. inser nu också att det var en heeeel kilometer jag sprang. Pinsamt kanske. Men nästa gång blire 1,5 ;).


Nu ska jag äta en välförtjänt lunch i solen.

HEHE.

Till: Pappa
Sms: Hur hittade ni mig?
Svar: Hittade? Jag jobbade hårt i 4 minuter 1 gång sen kom du 9 månader senare.


måste ju älska det här felsmset jag läste på felsms.com xD

å andra sidan...

Så sitter jag fortfarande uppe och skriver. Nåväl det blir nog ingen spinn+core för mig imorn. Däremot så betyder det att jag får inviga joggingskorna imorn. wiiiie! :D

Dags att komma tillbaka till det som är verkligheten.

Påsken har varit underbar. Strålande sol och jag gav mig själv ledigt från allt.


Jag börjar ligga efter med plugg och det är jättejobbigt. Nu blir det intensivt. Jag ska skriva ett inlägg om "mina erfarenheter av olika arbetsmiljöer". Sen tänkte jag krypa ner under täcket.

Imorn ska jag gå på en 30 spinn och 30 core. Måste ju börja lugnt. Jag har  på grund av sjukdom, operation och sen lite seghet på det inte tränat på 3,5 veckor. Bara 2 av dom veckorna är rättfärdiga. Tar en lugn vecka och sen ska jag komma igång ordentligt nu en månad innan sommaren. Jag tänkte att jag skulle få igång sprintern i mig. vem vet, jag kanske tar mig ut och lite kaxigt springer imorn kväll ^^

Solen skiner men jag sitter på biblioteket.

Jag hade en plan om att sitta på balkongen och plugga idag. Men Nej. Det är ju inte riktigt så det går till. Grannarna lever rövare med borrmaskiner och andra renoveringsleksaker.


Men jag ska inte klaga. Tystnade här är så överväldigande och jag känner att den kommande timmen kommer vara oerhört effektiv ! :)


Senare i eftermiddag ska jag åka och bada Med syssling Linus. Jag har lovat min Gudmor, Susanne att jag ska hjälpa honom att lära sig simma lite.
Peace out. Back to work.

Vad ska du bli när du blir stor?

Åhhh jag hittade en utbildning till jag vill gå. Jag vill ju läsa klart på KUI men den är klar först i december och detta program går bara som ett normalt läsår alltså HT + VT. då är frågan, ska jag läsa klart KUI? eller ska jag läsa på Bosön imellan?
ALLT HANDLAR OM VAL BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.

Jag blir galen. Jag vill bli... jag vill bli... skådespelare! jag vill bli... Författare!!! Jag vill bli...... Personlig tränare!!!!
Jag vill bli hälsa eller friskvårdsblabla.

Hjälp mig. nu ska jag sova så jag orkar plugga bort min halva dagen imorn -,-

Så kär att det är knasigt.

Jag vet att jag vill gifta mig med Marcus. Han är den vackraste människan på jorden.
Jag vill ha Belles klänning, fast i vitt, när jag gifter mig med min prins. <3


En fredag med smak av frustration.

Jag sitter och väntar på att jag ska jobba klart. Det är 1 timme och 15 minuter kvar. suck. Det är skönt att få jobba igen men det är så förbenat segt här i kassan.

Efter det kommer jag åka direkt till nästa bad och gå en internutbildning i MRB (Mage, Rumpa, Ben.) Wiho! Men jag kan inte delta i någon vidare utrstäckning eftersom jag fortfarande har ont i halsen OCH jag går på antibiotika. Men jag lever och jag jobbar :D <3 Dock är jag ledig både lördag och söndag. Haha lite typiskt sådär.


Lördag blir det teater i två underbara timmar ! <3 Som jag längtar! åh. Efter det får jag träffa mina stumpor som jag också längtar efter. Kusinvitaminerna<3

Söndag ska jag vara med i en kortfilm.
Så är livet. Nästa vecka jobbar jag järnet utöver mina vanliga tider så är det fullt ös medvetslös. Därefter är det påsklov och därmed en del ledigt. Hoppla hoppla ^^

ciao bella.

Torsdag. Med längtan efter något mer.

Ligger min sista dag på soffan på ett tag. wow. Imorn blir det jobb av. Men jag har så ont i halsen. MEN jag orkar inte ligga hemma mer!


Jag har fått ett sommarjobb. Kolloledare. Under perioden 9e Juni till och med 22a Juli. Happ.


Jag längtar efter sommar och mys. Mmm.. det blev inget chilla hela sommaren för mig. Men, man kanske skulle ta ett jobb och plugguppehåll i Januari (Då är jag ju klar med Hälsa och friskvårdsutbildningen) och resa iväg i ett par månader. Bo i staterna ja LA då typ, eller i Australien eller något annat skojigt varmt land. Stanna där till typ april. hm.. det skulle kännas bra. Väldigt bra faktiskt. Frågan är, hur mycket pengar som behövs för att komma någon vart. Wä. Det handlar alltid om pengar. Blä.



Jag vill dyka igen...
<3



på uppgång.

Halsen har gått från så ont att jag vill gråta till förkylningsont. Kan om jag har tur vakna rätt lugn i halsen. 

Jag har fått i mig mat och jag mår bra.
Imorgon är sista dagen jag är hemma. Så ska försöka sova 12 timmar inatt. Allt för att bli bra. 
-jag ska ju jobba på fredag <3


Tycker för övrigt så galet mycket om Frank Ådahl. Han är bäst.
Förutom att han är Simba och därför grymt awsome så är det han som sjunger min pepplåt.
Det är dags att leva, dags att tro på det du innerst inne trodde på en gång!

Sometimes when you lose, you win.

Jag har ont nu det kommer bli awsome sen.
Just nu har jag problem att äta. Fick i mig en halv sallad men inte mer. Minsta lilla fett skapar ett ton slem. Och när man har ont i halsen så känns det som att man ska kvävas. Ledsen att dela med mig men så är fallet.

Jag insåg att jag pratar som om jag vore döv. Intressant.


Nu sitter jag och fantiserar om när jag får träna igen. Längtan är olidlig.



Jag älskar livet, nu vill jag vara med och leva det.

Jag kan, jag vill, jag vågar.

Jag har mindre ont idag. Men fortfarande för ont för att jag ska vara nöjd. Det är jobbigt att svälja och att hosta. Meen jag försöker tänka positivt. Jag är fri snart. Insåg dock att det blir nog inge gym för mig förräns nästa vecka. Jag går ju på antibiotika.

Kanske en långpromenad både imorn, fredag och lördag dock. Det vore trevligt. Att få röra lite på sig i alla fall.. Men vi får se vad kroppen, första hand halsen säger. Fredag tänkter jag i alla fall jobba. Punkt.
Nu tänker jag gå och lägga mig och sova igen. Orkar inte ligga och ha ont hela tiden, wä.

inte ens i min vildaste fantasi...

... hade jag trott att det skulle göra såhär ont i halsen. Tänk er att ha en sån där förkylning där det gör skitont i halsen att svälja. Så gångrar man det sådär 45 gånger. 

Det positiva är att detta ska leda till mindre sjukdom och förutom bieffekter av dagens operation, så är jag frisk. På fredag ska jag jobba igen. bara två hemmadagar till <3
Förhoppnnigsvis orkar jag dra ett gympass i helgen <3


Jag fick en groda efter operationen idag ^^ jag hörde att sjuåringen i sängen bredvid fick en groda så jag frågade om jag också kunde en xD 22 år hejsan!

RSS 2.0