En sen lördagkväll.

sitter här och begrundar kvällen. Eurovison är alldeles för mycket rösta på grannlandet bara för att. Det är tråkigt. Dock var ju Azerbaijan uppriktigt populär. Fast låten var inge vidare. Men fine, Europa har sagt sitt.


Grattis till Eric Saade i alla fall! Han var ju så grym att han kom trea!

Nu ska jag sova, imorgon tänkte jag ta mig en sweet springtur. Om tiden tillåter även lite zumbadans eller gymstick. Men ska sätta mig 1 timme intensivt. Tanken är sen att kila ner till Carlssons för att nöta lite Shakespeare Med Malin innan My fair Lady börjar. Sen får jag agera lite bytaklädernisse/bakrundsfösare.


Dagen planerad helt enkelt. <3

man måste börja i botten för att kunna nå toppen!

Har varit ute och sprungit. Har byggt en 2kmrutt som jag ska ta hela. Sen har jag redan börjat planera en 3.5kmrutt. När jag börjar springa 3,5 så ska jag börja leta en ännu längre sträcka. Nu ska jag bli en sprinter!!! nu ska jag köra MRB innan jag äter lite och tar en dusch. <3

Ont i hela kroppen <3

Tänk vad skönt det kan vara att ha ont. I måndags var det MRB-fortbildning. Benen är faktiskt fortfarande lite ömma, haha!
Igår övade jag på mina chinups och pullups. Kunde öka antalet. Wiiie ^^


Idag har jag skuttat på vattengympan med mina helt underbara deltagare som jag tycker är helt fantastiska! Gick in på gymmet men det var för mycket folk för att jag skulle orka engagera mig. Så imorn blir det en springtur såfort jag vaknat, toppa det med MRB-passet jag ska lära mig samt plugga och sen åka till gymmet för att träna mer. Mmm.. jag känner att jag lever igen.


Lördag spenderar jag på mini hela förmiddagen. Sen ska jag träffa Pello, som jag inte sett på evigheter. Jag är glad.


Jag älskar livet tralalalalala...

fortsätt simma, fortsätt simma...

Bra dag på jobbet. Intensivt med plugg.
Jag ska uppdatera mig någon dag. snart.
puss

Hej hej 3e Maj. och hej, snön?

Japp det snöar.
plus att jag somnade halv fyra och hade tänkte sova till strax efter elva. Men såhär vid sju blev jag uppringd och frågad om jag kunde jobba från halv nio. jo. motvilligt. Men pengar är pengar. Dock blir det minemalt med plugg vilket känns sådär. speciellt när jag ska bort med sommarjobbet i helgen. wah! det är bara att totalt avskärma sig och skriva så att fingrarna glöder. Jag har denna och nästa vecka på mig. usch. Nej nu ska jag skriva tio meningar till på uppgiften jag jobbar med. Sen är det dags att bege sig.

Ett år går fort.

Om bara nån timme är det ett år sen en kompis hittades död inte långt från sin port. Det finns dagar jag tänkte på det mer än andra och just nu så är det rubriken i huvudet. Löpsedlarna med hennes ansikte flashar förbi. Det är inte rättvist. Som jag kände henne var hon alltid glad. Hon skulle nog inte tycka om ifall hon såg hur alla gråter för henne. Men vad ska man göra? Livet blir så tungt. Nu när det är ett år sen hon hittades... Det gör sig påmint. 

Jag tror hon har det bra där hon är. Jag hoppas verkligen det. 

Godnatt.

RSS 2.0