Idiot.

Kan du sluta vara som en jäkla berg- och dalbana? Kan du inte bestämma dig om du ska bete dig så att jag hatar dig eller så att jag älskar dig? Sluta låta mig vara så förbannad så jag vill kasta dig långt åt helvete ena gången och bara hålla i dig och aldrig släppa dig andra gången.

När jag hatar dig är jag arg och kanske lite bitter men när jag älskar dig känner jag mig uppgiven och borttappad i min egna värld. Jag kan inte avgöra vad som är bäst. För älskar jag dig kan det fortsätta hur länge som helst, men hatar jag dig kommer det släppa. Men som man säger, kärleken är inte blind, men ganska närsynt..

Nostalgi.

DVDn med allt vi gjort på scengymnasiet kom idag.. shit vad jag har gråtit!
Jag har aldrig saknat nån av mina klasser på det här sättet i hela mitt liv.
Jag har aldrig gråtit över att sluta i en klass. 

Jag kan inte förklara det på annat sätt än att Scengymnasiets allra första avgångsklass, ES3T är den underbaraste klass som nånsin existerat!
<3

...

Jag håller på att tappa tron på mig själv.

Tankarna som finns i mitt huvud skrämmer mig själv.

Jag måste få bort dom innan dom tar över mig...

jadå,

Midsommar var trevligt. Över lag i alla fall. jag gillade folket där och jag trivdes verkligen :).

Sen kom samtalet från Idiot.. Han måste sluta ringa mig. Även om jag blir glad av att höra hans röst så har han han en tendens till att söka bekräftelse på ett negativt sätt så att jag mår dåligt efter våra samtal. Jag vill inte sitta och skaka när jag har honom i luren. jag bryr mig verkligen om honom, men jag måste bry mig om mig själv i första hand. Jag måste sluta vara så snäll och omtänksam så att det går ut över mig själv. Jag måste bitcha till mig, samtidigt som jag förblir lika stabli och lojal som innan.


Hjälp?

Nu ska jag slöa vid tv.. och sen jobba lite på mitt företag.

woho, jag ska plugga mera! ~.-

Komvux, det är där allt händer. Från den 4e Augusti pluggar jag igen.

Jag börjar med Franska steg 1 (YES:D) och Religion A, Matten (B) är pågående över hela terminen och andra halvan läser jag Tyska steg 2 (:D) och Svenska B (som visserligen är förkortad med en månad, för att jag är så bra!) 

Jag börjar plugga två månader efter att jag tagit studenten.. och bäst av allt, utom dom s.k. grundämnena får jag välja hur som helst vad jag vill läsa, Jag har kommit fram till att det är huvudsakligen språk jag vill läsa. Tyska och Franska prio ett och jag ska se om jag kan få in lite ryska.. det är grejer det :D Sen är det ju latin, och massa andra språk jag vill lära mig.. jag vill kunna massa språk, det vore cool. Spanska och Italienska vill jag också lära mig.

Snart ska jag åka och va med världsbästa Jessi. vi ska kolla på Sex and the City och bajsa på omvärlden, med massa skräp att äta förhoppningsvis. <3

Såhär kul ska vi dock inte ha det, idag :P

Tänk så det kan bli.

Jag tänker tillbaka en tid. Till mitten av högstadiet för att vara exakt, Vi fyra brudar som höll ihop då, Linda, Jessica, Sarah och Hermon.. vi kunde sitta i målnäten på skolans fotbollsplan en mysig sommardag. Sitta och prata om allt, reflektera över våra liv. Vad som hänt, hur allt var nu och vad som komma skulle.

En sak vi diskuterade va bland annat, "vem kommer gifta sig först?" Vi va nog rörande överens om att det va jag.
Och nu?
Jessi är förlovad (FUCKING FÖRLOVAD, Men grattis älskling, grattis till er båda <3)
Sarah och Hermon pratar jag knappt med längre.
Så kommer vi till mig. Ja, av nån anledning kommer jag inte undan mig själv. Och vad hände med den kaxiga 14åringen som skulle gifta sig och skaffa barn när hon va typ 20? Gone with the wind baby.
Denna kaxiga bruttan som visste vad hon minsann skulle göra förvandlades nånstans på vägen till en kräsen kvinna som inte riktigt hittar kärlek. Andra hittar kärlek i henne, men vice versa är aningen svårare. Det har ju hänt att hon faktiskt faller, men för vad? Svin. Svin, svin och åter svin.

Varför envisas jag med att stanna kvar där jag bara blir trampad på? Behandlad som skit och näst intill förnedrad?

Jo, för att jag är så jävla rädd för att sluta älska. Det har hänt två gånger allt som allt, och jag är så sjukligt rädd för att aldrig mer känna så. Jag är rädd för känslan av ingen kärlek. Det är nånting visst med att gå runt på moln och vara upp över öronen förälskad.
Jag vill inte börja om, men nu är det dags. Jag ska skärpa mig, ta mig i kragen och göra det jag borde gjort för länge sen. Släppa "idijot" och söka efter den kärlek jag förtjänar..

Tack Uggla för din låt, den är fett värd just nu..

*DU, DU ÄR DU FÖR FIN, DU ÄR FÖR FIN FÖR DET TRASH DU GILLAR, VARFÖR SKA DU KASTA PÄRLOR ÅT SVIN?*

RSS 2.0