2009, ett år av upplevelser.

Jag sitter här i soffan i Uppsala, nyårsfesten nalkas senare och jag är taggad. Dock skrämmer alltid ett nytt år mig. Ja kanske för att jag fyller år tio dagar in på året och därför måste tänka extra noga för när året är nytt så måste jag även filosofera över vad jag gjort under mitt år som, i detta fall, 20åring. Men 2009, utan tanker om 20åringen utan bara vad jag företagit mig under året nu då,

Januari; nyåret var fantastiskt, stod för nyårsfirande tillsammans med Timmy. Jag lagade maten och fick goda ovationer.
Fick över kollegan Christoffer på en liten hemmafest hos mig, kul med nytt roligt folk bland mina vänner. Firade 20årsdag dvs fick börja gå på systemet, med ett sjudundrans kalas hos Evfe, där Christoffer dök upp med sin vän Jesper och Jespers dåvarande flickvän Anna. Dom söp ner mig så jag fick erfara min första riktiga bakfylla. yaay.
Började jobba med Emma, som snabbt visade sig vara en fantastiskt människa.
Februari; finns inte allt för mycket att tala om, lite fester, mycket tunnan med Johanna.
Mars; Inte heller mycket att orda om, kollade lite lägenheter men det gick över. Jag var på Sebbes studentskiva.
April; Ännu fler studentskivor. Jag gjorde något jättedumt men som resulterade i att kontakten med en hemsk människa bröts, vilket var bra.
Maj; Jag flyttade in till Johanna på Odenplan, föreställingshelgerna på miniteatern äger rum. Vi spelade den fantastiska musikalen Godspell. Jag får en idé att åka som Aupair till Tyskland.
Juni; Frida tar studenten, dagen efter flyttar jag till Tyskland som Aupair. Träffar familjen Wohlfarth som satt spår i mig, mestadels till det positiva.
Juli; Är i Tyskland och tar hand om ettåriga tvillingarna Antoina och Fabin, även åttariga Franziska. Kände mig dock väldigt ensam.
Augusti; Åker med familjen till Österrike, kommer på senare under månaden att jag inte orkar jobba ett år som Aupair, flyttar hem och kommer lagom till att simskolan kör igång igen, får tillbaka lite pass. En stor välkommen hem fest äger rum och jag var lycklig över att känna vilka vänner jag hade. Jag såg dom tre musketörerna på stadsteatern för tredje gången.
September; Tillbaka till fester och annat skojj, födelsedagar i drivor som firades på dom mest trevliga sätt. Jag gick från vällingby till St:eriksplan en trevlig promenad på 1,2 mil.
Oktober; lugn månad, såg cabaret cartwright med Jesper, kramade samtliga, lycklig liten Linda. Datorn gick sönder, fett onajs.
November; Ny dator, Jag bestämde mig för att mönstra, knappt nån sol på hela månaden.
December; en väldans massa festande, var på casino för första gången i mitt liv xD Men nu sitter jag här, sista dagen och väntar ivrigt på att 2010 ska börja.

började med ett jippie men tappade en bromskloss på foten -.-

Jag klarade lämplighetstestet på nätet, så jag får mönstra :D
inom sex månader får jag ett papper hem som säger, hej Linda kom och mönstra :D LYCKA <3

Dock kände jag nu att jag håller på att bli sjuk PANIK, inte igen, det går inte jag orkar inte, jag måste ju träna ='(

om lite mer än en vecka är det julafton, hjälp?

Men måste sova nu, skall till gymmet imorn bitti innan jag ska träffa farmor i stan.. så det blir bara sex timmars sömn -.- blää..

godnatt från soon to be soldaten :D


RSS 2.0