Men, YEAH!

Jag provade nyss en klänning jag inte använd sen förra sommaren. En klänning som suttit ganska tajt, alltså, vi snackar andnödtajt. Den går att dra i nu! :O helt chockad. Med andra ord, så har jag tappt ett och annat kilo runt magen sen i fjol. Blir man glad eller?
Nu när jag dessutom börjat med GI metoden, börjat träna och ska göra det fram till studenten. Jag kommer fan va tunn. Jag kommer njuta av min egen kropp isåfall! :O helt chockad!

Puss på mitt liv. Jag älskar det som få.

btw, imorn är det valborg, då ska jag först supa å må bra, sen ska jag ha massa hett sex. Jag mår bra. JÄVLIGT BRA!

Ambition.

Jag började med GI metoden igår och idag har jag tränat.
Shit vad bra jag mår!
Jag har dessutom solat solarium :D
Jag älskar när jag är ambitiös..

Vår

Nu är det vår.
Jag sitter inte lika mycket vid datorn längre för jag är ute å sniffar på vårvädret.

Idag klev jag av en annan station än den vanliga, det är nämligen så att om jag åker hemmed 119 från spånga kan jag gå av på två stationer, antingen ivarkärrsgränd eller björnbodavägen. Det tar typ en minut extra att gå från ivarkärrsgränd hem till mig än från björnbodavägen, dock tar det en minut att åka till björnbodavägen från ivarkärrsgränd så tidsmässigt tjänar man inget på att välja ena eller andra.

Men för att komma till poängen. Går jag av på Ivarkärrsgränd måste jag promenera genom den så kallade "lillskogen" och det är en liten plätt med skog. Det är nästan som att något skurit en bit skog mitt ute i en jättestor skog och lagt det på en gräsmatta, lite så känns det.
Jag lekte ofta och mycket i skogen när jag va liten. jag minns sagorna vi diktade ihop. Roliga var dom och kul hade vi. När jag gick genom skogen idag, insåg jag att jag gick försiktigt för att akta mig för ormar. Jag som inte ens är rädd för ormar! :O
Men aktade mig gjorde jag i alla fall. Jag aktade mig för att bli biten av en orm ifall det nu skulle finnas en orm, vilket det inte verkade göra :P

Jag kände hur jag saknade min enkla barndom. 

GE MIG BARNET I MIG ETT NYTT LIV! 


image10
Min vackra skog <3

RSS 2.0