när vindarna viskar mitt namn.

Örebro igår.. shit vad vi rockade! det blev en extra föreställning fö att en gymnasieklass inte hade koll på läget och kom försent. (för dom hade bara det gamla programet där det står att vi skulle börja två.. men vi började ett, för att det va planen i det nya schemat)  så vi spelade för dom också :D
sista föreställningen blev vi alla rätt låga, eftersom vi hade tre i publiken. men det gick ju bra ändå.
Köpcentret heter KRÄMAREN!!! (internskämt) hahahaha fan va jag garva!
Vi drev runt en stund, satt på BK gick ner till stationen och satt där, när vi va helt klara. för vi hade inget bättre för oss eftersom det va en och en halv timme tills tåget gick :P

Örebro va kul, vill typ dit igen ^^


Jag hade tråkigt på BK, så flummade loss lite ^^
så het ^^

I heard an animal do that once, then they roll him over - he was dead.

godnatt är galet trött så ska sova. ska träna imorn, Bodypump och Core.. myys ^^ sen ska jag jobba på mini, efter det blire till att möta Minna och Linn inne i stan och åka tillbaka till Vallentuna, där jag är just nu.

Torsdag är pirrigt, det är då vi åker till Örebro :O galet spännande! :D
Vill att jag har sovit och vaknar nu å ska åka å träna.. ge mig motion! :D puss på er alla. nu ska jag sova.. mm.. ^^

Vallentunas guldklimpar.

I Vallentuna bor det en familj, som är helt underbar.. Mamma är underbar, Pappa är underbar, Son är underbar och Dotter är underbar. Och (kusinen som bor där just nu är underbar)

Jag åker dit och känner mig älskad ibland.. just nu är en sån gång. Och jag ska få Pizza och grejer.. Jag är alltid inräknad i deras middagsplaner även om det blir med kort varsel.. Familjen Maksimov är bäst och älskar dom galet megamycket..

Tack för att ni finns.. Mitt andra hem som verkligen behövs, så galet mycket! <3

Men, NEJ?

ligger sömnlös (trots att jag kom hem från jobbet vid elva lite lätt sliten) och i bakrunden går ett tvprogram då dom ska få sitt drömbröllop, gullig tanke.. men för att dom ska må bra över sitt bröllop ska dom PLASTIKOPERAS!?!?!?!?!?!?! hur tänkte dom nu?

blir liksom lite agro!


Men för att släppa det och låta en fis komma fram istället.. (natthumor, alla måste skratta)
När jag sov hos Anton i fredags så kollade vi på scrubs innan vi somnade, och jag tänkte på en film jagsåg för något år sen, som heter Identity och den tänkte jag att jag skulle säga åt Anton att vi ska se, för det va länge sen jag såg den å den va bra typ. 
Så när jag kom hem efter jobbet i Lördags och slog på tvn, vilken film gick då liksom, jo IDENTITY :D så jag fick se den..  Fett glad ^^

nu måste jag fan sova, annars kommer jag inte orka träna imorn :P


Godnatt.. eller jag bjuder på denna helt fina Bild.. Det är på mig och Världens bästaste Anton. Min stackars avlastingsbrunn <3
Bilden togs av Nathalie i Fredags och hon har lyckats bigtime!

Bästaste vännen Anton :D<3

Godnatt alla barnen. och avundas nu duktigt en sån här fin bild jag är med på och inte ni ;)

Dagen är slut och vi tåga ur vårt fängelse ut.

tack för idag, slut för idag.

Det gick görbra på jobbet. Söta rara barn. Att vara Simlärare va liksom inge svårt. Det gällde bara att vara lite skärpt så gick allt som på räls :D Hade dock en nivå tre grupp som var helt outstanding. Jag visste inte vad jag skulle göra med dom, för dom låg helt och håller på överkurs. Jag va tvungen att stryka några moment för dom va så duktiga så det skulle inte ens vara stimulerande för dom små liven. Så när tio minuter var kvar fick jag dra igång en simma runt bassängen två varv. sen lekte vi dom sista fem minuterna.
Jag älskar mitt jobb.
Min kollega ringde mig imorse och frågade om jag var Simlärare, hon har tydligen bara jobbat i en halv termin (MER ÄN JAG GJORT I ALLA fALL :P) Så jag får vara Simlärare imorn också.. tufft :P

Och jag måste få klaga av mig. Jag är förbannat trött på alla som ställer sånna krav på mig men inte själva håller måttet. Allt är mitt fel. Jag försöker, men bara för att det hänt en eller två gånger innan att jag klantat mig så är allt alltid mitt fel. Det är mitt fel att inte min telefon verkar funka som den ska. Den skickar tydligen inte sms som den ska. Trodde att det bara va Dante som inte fick mina sms (och det va i somras) men tydligen är det inte bara Dante. Men det är naturligtvis mitt fel. Eller nej, jag "ljuger" eftersom jag kan aldrig ha "otur" med telefoner.. MEN VAKNA!  Jag har haft typ sju telefoner dom senaste två åren för att alla pajat på ett eller annat sätt. mottagningen blir kass och saker gör inte som dom ska. Sen slutar dom ge respons på laddaren. Så jag inte kan få ett laddat batteri å inte kan använda telefonen. Och den jag har nu, en halvrutten Samsung, den va kass när jag fick den. Den hänger sig när det ringer ibland, så jag kan inte svara. Och det har hänt att den legat å ringt i mitt rum i typ tio minuter för att den hängt sig, så den spelar ringsignalen om och om igen trots att ingen ringer..

Jag pallar inte få tryckt upp i ansiktet att jag inte är en bra människa för att jag "inte alls skickade några sms" trots att jag gjort det. JAG FUCKING PALLAR INTE.
Det som gör mig mest förbannat är att jag fick skit för att  "jag inte hörde av mig", men när blev allt mitt ansvar? Messa själv kanske? Men nej, allt är ju mitt ansvar. Det är bara jag som kan göra fel genom att inte höra av mig. För vi är ju inte två som ska ses.
Fuck that.

Jaja, godnatt med er. nu ska jag somna till en film, ska upp typ sju imorn. ska städa lite, fixa matlåda och sen blire gym för hela slanten :D ska på simma lite innan, å sen blire bodypump ^^ me looove..
pussar å kramar.

Trött överallt.

JAG HATAR SPINNING. Jag HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR spinning.
Jag är så slut och mår så bajsigt (men ändå lite bra) efteråt. Spinning är BAJSBAJSBAJSBAJSBAJS.

Så, ses på spinningcykeln nästa vecka igen..


Så det kan gå..

Onsdag, försökte kontakta Jessi, nedslag. =(
åkte till mini till mina söta små tomteverkstanbarn. Tummen upp, dom är så himla duktiga. FIck dock ta en gråtande Maj idag igen, precis som förra veckan, men idag behövde vi bara gå på toa och sen hann hon bli glad och gjorde det hon  skulle exemplariskt utan att gråta. Jag älskar att vara pedagogisk.

Efter mini åkte jag till Rissne och kasta massa kärlek, samt fick massa kärlek av mina söta små kusinkorvar.  Dom är så galet söta! och dom har blivit så galet stora.. Vad hände med mina bäbisar!?!?!? Asså, lillplutt fyller ju två snart! om två och en halv månad.. oj oj., det är ju inte långt kvar alls. Det var ju bara nåra månader sen jag höll en 2 dagar gammal Noomi och nu blir hon två ÅR!! Gaalet. helt enkelt. Ja och Rebecca ska vi inte prata om. Hon låg ju och sov på min mage strax över ett halvår gammal varannan lördag i en hel termin.. hon har inte ens registrerats som att fylla ett år i mitt huvud, å hon är ju nästan fyra.. Hur har det gått till?
Vilket fall som helst så badade vi i badkaret idag, efter massa tjat så var det ju så att jag fick be veronica låna mig badkläder så hoppade även jag i. Det va.. Trångt. Men vi skrattade. Dom skratta så dom höll på att gå av alltså.. =') Efter massa bus och plask och stoj var det dags att kliva ur badet. Inte långt efter det så blev det läggdags.

Nu är jag hemma och har suttit och lagt en planering för lektionerna imorn. Fick ett samtal idag av jobbet. Jag är ju simlärarassistent, men orka säga det hela tiden. För jag står som "Simlärare 2" i listan över dagarna. Men nu går jag från att vara assisterande till Ansvarig o.O JAG SKA LEDA HELA LEKTIONEN, tillsammans med en tjej som ALDRIG jobbat i simhall innan. Grattis Linda, du med alla dina TRE dagar på jobbet har nog koll.. :S
Som tur är hjälpte Christoffer mig genom att ge feedback på min planering. Thank you darlin' är allt jag kan säga. Helt hjälpsam och go. Det gjorde ju min fina dag med minibarnen och kusinerna bara helt bäst.

Så med Christoffers hjälp blire nog asbra.. för med en planering har jag koll.. och nu har jag en jättebra planering! :D

Nu ska jag typ sova.. ska träna core och spinning imorn :P

Men har en fundering, ska jag köpa Sköldpadda för 100 kronor (Sköldpadda med akvarie och allt) eller ska jag klippa mig? Jag upptäckte att jag hade 200 på kontot bara sådär.. Me love<3

Tror det blir sköldpaddan.. eller klippningen.. Hm.. säg mig vad jag ska göra!! :P

Jag ska försöka låna pengar av mamma så jag kan klippa mig, färga håret och köpa sköldpaddan!! Det borde räcka med 300..

Well... peace out..


Saxigt..

Jag tänkte klippa mig.. Yep..
Jag har ju inte samma najsa frisyr som på profilbilden här till höger längre.. tänkte fixa det.. så här är några tankar och idéer.. så för guds skull människor, kommentera <3


Denna frilla är rätt najs.. vad tror ni?



Den längst ner till höger gillar jag bäst.. tror nästan att det är den eller den som är ovanför dessa fyra bilder jag tar.. :P




Eller tycker nån något annat? puss

Måndagen som inte borde hängas.

Idag började jag jobba på riktigt *Wiie*
Jag jobbade med Christoffer som är en jättetrevlig kille och jag har absolut inget emot att arbeta med honom sju måndagar till. Hoppas bara att dom andra jag jobbar med är lika trevliga som C.

Imorn blir det besök hos Mormor. vi ska typ käka lunch och äta nån bakelse och ha det lite trevligt. :)

Onsdag är det Mini och kusinbesök och torsdag är det dags att jobba igen.. men då med en Rebecca.
Fredagar är ska jag jobba med en Nathalie och Lördagar nån som heter Pontus. Söndagar byter jag hall och istället för Farsta är det Högdalen och I högdalen ska jag jobba med en Lotta. Så hoppas allt kickar ass.

Och idag vill jag hedra minnet av Filip som dog i en moppeolycka för två år sen. Vila i frid.

Se ljuset i tunneln.

Igår kändes allt så jävla jobbigt, och jag orkar inte mer.. Jag satt uppe hema Natten och sökte andrahandsboenden. För jag är galet trött på all jävla skit som händer här. Idag slutar jag även röka, så ingen kan klandra mig för att ha stulit cigg.. vad skulle jag ha det till om jag slutat?

Nu är det dags att ta tag i livet. Bye bye irriterande familj, och hej världen!

FUCK THIS

Jag är så jävla arg. Jag orkar verkligen inte mer. nu vill jag flytta, gärna igår!!! Mina bröder stjäl pengar och cigaretter här hemma, men det värsta är att jag får massa skit. Jag orkar inte mer nu. låt mig flytta så drar jag på en gång, då kan dom ju sitta där å se att saker försvinner även om jag inte bor hemma!! FUCK THIS, NU DRAR JAG

Dags att börja med koffein?

God morgon allesammans. klockan är tjugo i åtta och jag är på väg till jobbet.

Jag håller på att dö.. jag har sovit kanske en och en halv timme å jag har en ganska lång dag framför mig.. blä. Dom ringde från jobbet igår och fråga om jag kunde vicka idag på morgonen. Cash tänker Linda och tackar genast ja. Visserligen missar jag min egen grupp på mini, men jag hinner jobba på mini i alla fall.

Funderar på att köpa en energidryck.. det skulle sitta rätt fint.

puss och kram skumbanan. Senare idag ska jag berätta om min galet underbara Fredag, involverande en toppenpremiär.

Linda, inte alls kristen

Asså Jävla idiotiska samfund!!
Jag snubblade in på en hemsida av misstag, fick länken till ett test där man skulle testa hur kristen man var. Jag fick minus femtio, det betyder att man är ;

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


Gör testet ni med.
http://www.megaone.com/sffs/test2.htm

Jag är ju sån satanist alltså. Seriöst, jag ber faktiskt, jag läser bibeln. Jag älskar min gud och skulle aldrig låta en annan människa gå före min relation till gud (sen har det aldrig varit nån anledning till att bryta med någon för min tro, så jag är inte galen eller så). Så får man sånt här uppkört i nyllet. Så jävla kul.. ELLER INTE. Jag har aldrig känt mig såhär förolämpad.  

Sen klickade jag mig vidare på sidan.. lästen en artikel om onani..
Asså, Seriöst, jag bara lackade sönder.. här kommer några bitar ur artikeln;

Frukten av onani, åter på tapeten! av Pastor Fredrik Dahlman

Allt talar alltså för att onani är mycket skadligt för kroppen och relationen med Gud, och ändå tar vuxenvärden inget som helst ansvar sina barn och ungdomar. Mitt råd till alla förtvivlade föräldrar, vars ungdomar börjat med denna självbefläckelse: Vaka över era barn!

Håll dem sysselsatta och lämna dem aldrig ensamma -det är det minsta en kärleksfull förälder kan göra för sitt barn! Onani ska inte uppmuntras utan beivras! Därför efterlyser jag lagstiftning mot onani. Eftersom att onani oftast försigår i det tysta och enskilt föreslår jag ett slags angivarsystem, där ungdomar helt anonymt kan lämna uppgifter om sina kamraters ev. onaniproblem. Straffet för onani föreslår jag inte vara nämnvärt hårt utan kanske uppgå till fyra veckors isolering och övervakning följt av en sex månaders avvänjningsprocess med bön och vägledning tillsammans med lämplig pastor.

asså är han seriös!?!? jag blir galen.
läs gärna hela artikeln på;

http://www.megaone.com/sffs/onani.htm

ni kommer antagligen bli lika upprörd som jag är.

Jag är så fullständig förargat, och kan bara citera Matteusevangeliet.

Flisan och bjälken:
Döm inte så blir ni inte dömda, ty med den dom ni dömer med, skall ni bli dömda, och med det mått ni mäter med skall det mästas upp åt er. Varför sere du flisam i din broders öga men inte bjälken i ditt eget öga? Eller hur kan du säga till din broder: låt mig ta bort flisan i ditt öga, du som har en bjälke i ditt eget öga? Du hycklare, ta först bort bjälken ur ditt eget öga! Då kommer du kunna se så klart att du kan ta ut flisan ur din broders öga.

Arg Linda säger godnatt.


hey tidelipom, an actors life is fun.

Jag älskar mitt liv.

Är hög på livet. Det va så länge sen så jag mår bara så bäst.

Jag känner mig inte ensam som förrut, jag uppskattar istället tiden jag har med mig själv. Jag har fått bättre hållning (hur det nu gått till, har bara tränat i en vecka :S) Jag är allmänt piggare, är gladare och bara njuter av att existera!

Idag träffade jag underbara Sofia Onsdag. Det är så härligt att träffa henne för hon är så glad. Så jag med min nyvunna glada energi med hennes glada energi va som jackpott i en spelmaskin (som råkar vara en del Av hennes jobb ;)
Vi åt sushi, jag testade en margerita (klart godkänd) och sen gick vi och såg Stepbrothers, oj så vi skrattade. Fantasktiskt rolig film (ajabaja hade så inte råd med det!!!)

Förträffligt underbar dag helt enkelt.

Torsdag ska jag träna, ska ta ett pass core och en spinning (35 minuter 55minuter var liksom = död)
Sen blir det nog lite BaraLindaMartinTid för det va så länge sen.. älskar min Martin.. puss på honom <3


I'ts nice to be importent, but it's more importent to be nice.

hola,

Igår var jag som tidigare nämt på afropowerdance, det va ju gaaalet kul. Man bara släppte loss och va helt crazy. fast på ett sätt va det endå inte min grej. får se om jag testar det igen Det fanns inte allt för många pass och typ inget matchar med hur jag jobbar.

Efter att jag tränat åkte jag på impuls över till Martin och Linnéas lägenhet och umgicks med människor jag inte träffat på ett tag.
Jag lät Linnéa leka lite, så jag har fått håret klippt och underhåret färgat till lite rött. Vilket fick mig att tänka lite. om hur jag ska renovera mig själv.

Jag Vill:
*klippa håret, typ som Elliott gjorde i scrubs när hon skulle bli tuffare, färga underhåret typ svart, (eller rött)
*pierca tungan
*fixa naglar
*pierca om naveln (när jag tränat lite till)
*tatuera svanken (ytterst eventuellt, jag är ju en skrajj typ :P)
*Vaxa bort en massa massa hår. (Släta ben är bäst)
*skaffa linser

Sen vill jag dra på ett spa och bara mysa sönder!! :D


Idag vaknade jag på Lilla Essingen. Tvingade upp Martin vid tre för att steka köttbullar åt mig. Det finns bara två människor på denna jord som kan göra köttbullar så att jag äter dom. Det är Martin och det är Pappa. Och Martins äger så mycket hårdare än Pappas.
Efter mat och lite hejdåkramar bar det av till Eriksdalsbadet för att möta Fia. Idag var det core och Spinning, NAJS! Jag va så galet slut efter spinningen. Efter tio minuter ville jag gå. Men nånting höll mig kvar och när jag trodde jag skulle falla ihop och dö ropade instruktören
   "Ni vet den lilla gubben i ert huvud som säger, det går inte mer? Ta ut honom ur huvudet och så cyklar vi över honom"
Det gav mig en sån galen kraft. Puckon från högstadiet gjorde sig påminda och jag bara krossade huvudet på Stefan det äcklet. Onskefullt, jag vet, men efter hur han fick mig att känna mig på varje tysklektion så är det inte konstigt.
Jag har aldrig varit tjock, men han fick mig att känna mig som jag vore alla sumobrottares mamma.

SHIT VAD JAG MÅR BRA AV ATT TRÄNA!!!! :D

Imorn ska jag först till Mini och sen träffa Sofia Onsdag, som jag så vackert kallar henne för att hålla isär henne från andra Sofior jag känner. Vi ska typ träna xP Bara för att jag har inga pengar och hon behöver ändå träna.

Och kärlek till Anton och Fia, det är ni som håller mig rullandes just nu. <3


so much that I wanna do...

Goddagens. Måndag förmiddag och jag har nyss ätit lunch och njuter av livet. Tänkte träna nu på förmiddan men så blev det inte, men det gör ingenting för jag å Fia ska på afro powerdance ikväll.

I  lördags så va jag på födelsedagsfirande hos Antons klasskamrat, Vidar. och vad är oddsen, Vidar är lillebror till en gammal brevvän jag hade. Hon och jag träffades sommaren 99 så det är snart tio år sen :O och helt random hamnar jag på fest för hennes bror. Haha, så ironiskt. Detta ledde till att jag satt och läste alla brev jag fått av henne, vilket är ganska många, och i tre av dessa brev nämns faktiskt Vidar. Hihi skojjigt ;)

Nu tänkte jag organisera mitt liv lite innan jag åker till mini :P ha det så bra det bara går. peace out <3

Blodigt allvar.

Shazbot. Nu var det roliga över. Jag har inte haft mens på kanske fem månader, eller mer, typ över ett halvår.
Men nu när jag haft p-staven i  en månad så *POFF* för att Linda ska bli lite ledsen så låt oss bloda lite -.-
BAAH.
Idag har jag sovit hela dagen typ :P somna som en sten inatt, vaknade av väckarklocka vid halvtio, tvingade upp Anton som skulle till jobbet, gick hem till mig, kollad på ett avsnitt av Mork och Mindy och tvärslocknade sen. Vaknade igen vid tjugo över två. Jag är utvilad :D

Tänker ligga kvar i sängen och bara njuta av att inte göra nånting tills imorn ^^ Imorn ska jag städa järnet. och typ börja flytta möbler. ^^

Jag är på asbra humör, trotts att jag har mens och borde ha PMS. men icke då. Jag tror jag är för utvilad för att tycka att livet suger. Jag å Fia flytta vår myskväll till nästa söndag istället <3

Nu äre dags för Mork och Mindy.

Simma lugnt. <3


Haha <3

Haha jag skrattade gott när jag hitta denna, låten kommer ur boyfriend som jag ska spela i vår ^^


I'm gonna be dead, oh I miss me.

Jag har träningsverk idag, och jag mår sååå jäääävla bra ^^<3
har typ tio avsnitt till av Mork och Mindy säsong två.. Gottismys <3
sen en hel drös med Robin Williamsfilmer jag inte sett. lövli.
Jag har en redig dejt med min dator ikväll.. Kanske bjuder över nån ikväll.. men får se :P
Tänkte försöka sätta igång och möblera om strax <3

Jag är döden, jag har kommit för att bodypumpa dig.

Jag är helt fucking död i hela kroppen. Jag orkar inte lyfta mina armar för högt. Jag har varit på Bodypump idag, med andra ord. styrketräning, yaaay...

Jag har aldrig känt mig så slut och uppiggad på samma gång förr.
Jag mådde så dåligt och så bra samtidigt så det va inte klokt, och Jag hatade Sofia för att släpa med mig, men älskade henne ändå för att jag fick svettas lite. (Och så älskar jag henne för att hon är fett underbar <3)

Efter passet köpte jag mig en välförtjänt kebab ( mmm.. yummie. Kebab är typ inte onyttigt, det är bara brödet som är :P)

Jag bara känner hur bra det här va för mig. Nästa pass, Måndag, Afropowerdance, - jag längtar.. funderar på att slänga in ett pass i helgen bara för att <3


Jag har äckelhuvudvärk nu ='( Jag ska sova om en halvtimme, ska bara se klart filmen jag kollar på just nu, 

-Patch Adams. heter filmen ^^

"Laughter is contagious" Så jävla vackert  skrivet<3
än så länge är filmen helt underbar. ritkigt mys film, goda upptåg med lite hinder.. <3


Och för att världen ska veta, jag har funderat över vänner man har, och som man umgås med mer eller mindre.
Anton är typ världens underbaraste, och jag har blivit beroende av våra hundpromenader.. huvudvärken hindrade mig från en sån idag.. men Anton kommer å möblerar om med mig imorn så jag får skratta fånigt åt våra fåniga skämt.

Dude, Anton du har blivit en drog. Tack för att du finns. jag behöver sånna vänner som du <3

<3
sexigaste bilden nånsin, för både min och Antons del,, och Shaize vad lik jag är min mor på den bilden o.O

Där blixten slog ner.

Jag fick en pangidé inatt!

Ja, många kommer skratta många kommer snacka om hur dum jag är. Men guess what! Jag försökter i alla fall om det inte lyckas. Men i min värld kommer det att lyckas. Ge mig några månader, sen, Hollywood here I come! Och går allt åt helvete, så har jag iallafall förlängt livet för några med ett gott skratt..


Ses i Hollywood ;)<3



this will be like shakespeare with a strapon!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

jag drog precis igång "Robin Williams live at broadway" OMFG Det har gått en minut och trettionio sekunder, och jag skrattar som en tok redan. och ändå är det en timme trettioåtta minuter och sex sekunder kvar.. I love it.

Mitt nya liv.

Det händer att alla kommer på att dom ska ändra på sin liv. Är det min tur nu? ja kanske det.

Idag onsdag jobbade jag för första gången på mitt nya jobb. va i en bassäng i två timmar och får betalt för typ fyra och en halv. klagar jag? HELL NO.
Jag var bara vikarie idag. Jag börjar inte jobba på riktigt förrens nästa måndag. Men jag har så jäkla kul på jobbet *wiiie*
det är plask och lek, simma ett varv runt bassängen, öva bentag och lägg på armtag. Simlärare äger :D
Jag har inte ens räknat vad jag har tjänat idag. har inte känt något sånt behov. Life i wonderful :D Hon jag jobbade med, Johanna, vi två klickade rätt bra. Vi bytte nummer och ska träna tillsammans ibland tänkte vi. Träna är bra, men den kommande veckan äre Fia jag kommer träna med.

Imorn ska jag träna med underbaraste Fia <3 Bodypump here I come. Jag får ju ett gratis pass in i alla stockholmssimhallar, in på gymen och gruppträningarna. Jobbförmåner FTW.

På Fredag ska jag möblera om mitt Rum, Anton är frivillig volontär till att hjälpa till.. alltså, jag säger åt Anton att hjälpa mig, han säger kanske, jag säger kom, Anton säger att han inte orkar men jag tvingar honom i alla fall.. Snäll Linda ^^

På Lördag är det mini (ÄLSKADE MINI) jag missade ju förra lördan för att jag mådde dåligt, och idag för att jag jobbade. På tal om mini, jag ska göra Graziella i West Side story i onsdagsgruppen och Percival Brown i the boyfriend i måndagsgruppen. Linda och Frida spelar mot varandra hela tiden för vi ruuuules :D <3 Efter mini ska jag på fest med Anton my boy, och jag tror Sebbe skulle med.

På Söndag ska jag ha filmmys med Fia den sötaste av dom alla <3

På måndag äre Mini och sen Afro PowerDance med Fia i Högdalen. För vi är sötast av alla <3

Tisdag är slö dag och nästa onsdag är det mini och Step i Högdalen med Fia :D I LIKE
 
om 9 dagar, dvs nästa fredag, den 10e Oktober ska jag och Ida se "C Eriksson Solo" Shaaaize vad jag längtar <3
och om 101 dagar fyller jag 20.. Livet börjar arta sig.

Jag kommer bli träningsnarkoman om jag tränar massa med Fia, tränar med Johanna och simmar med Tini. Jag bangar inte :D Mitt nya liv är alltså, träna träna träna och Jobba <3
 Linda kommer bli fett smal å snyyygg :D

Jag är glad åt mitt liv. Imorn ska jag gå upp tidigt å städa så det går att möblera om mitt rum :P

Hejdå alla människor. alla typ åtta som läser min blogg :P




hitta den här bilden, har precis fått ner filmen på datorn. Den verkar som en fin film, och jag blev helt kär i bilden. <3

en regndroppe på näsan.

Eftersom bloggen var ur funktion när jag skulle blogga igår bloggar jag för igår nu istället.

Jag sov. alldeles för länge. Bah. måste bli bättre. Åkte in till stan kramade på Pello, vi träffade på Benny, Sen även Smultron och en till tjej från Scengymnasiet som jag pinsamt nog inte kommer ihåg vad hon heter. Men hon är en go tjej i alla fall.
   Sen var det dags att möta herrarna. Anton hittade jag först och sen hittade Anton i sin tur sin klasskamrat Erik, som va en trevlig prick. Pello avvek och vi styrde oss till McDonalds. På Donken sprang jag in i André (en påg med änglaröst i särklass) Han sa att han saknade Mini (vem saknar inte mini o.O) Efter Donken sprang jag till Pressbyrån och dom till biografen. När jag sprang på drottninggatan påväg till hötorget så sprang jag in i Disa, det blev en snabb kram och sen skyndade jag mig vidare. (Ja jag träffade typ alla i tisdags)
Vi köpte våra biljetter och satte oss i salongen för att se MAMMA MIA!  Världens största lyckopiller. Jag blir glad av att tänka på filmen.

Vi åkte hem till Anton och spelade BRAWL :D äger så hårt.. ^^

När jag gick hem regnade det och jag hade typ migrän. halvvägs så fick jag en regndroppe som fastnade på näsan den höll i sig hela vägen hem. Den var irriterande, men på nåt sätt illustrerade den hur mysigt regn är.. Jag är som en regndroppe ibland,
   en i mängden, på näsan är jag irriterande men jag är på ett sätt mysig och ibland lite kall..

RSS 2.0