Linda, inte alls kristen

Asså Jävla idiotiska samfund!!
Jag snubblade in på en hemsida av misstag, fick länken till ett test där man skulle testa hur kristen man var. Jag fick minus femtio, det betyder att man är ;

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.


Gör testet ni med.
http://www.megaone.com/sffs/test2.htm

Jag är ju sån satanist alltså. Seriöst, jag ber faktiskt, jag läser bibeln. Jag älskar min gud och skulle aldrig låta en annan människa gå före min relation till gud (sen har det aldrig varit nån anledning till att bryta med någon för min tro, så jag är inte galen eller så). Så får man sånt här uppkört i nyllet. Så jävla kul.. ELLER INTE. Jag har aldrig känt mig såhär förolämpad.  

Sen klickade jag mig vidare på sidan.. lästen en artikel om onani..
Asså, Seriöst, jag bara lackade sönder.. här kommer några bitar ur artikeln;

Frukten av onani, åter på tapeten! av Pastor Fredrik Dahlman

Allt talar alltså för att onani är mycket skadligt för kroppen och relationen med Gud, och ändå tar vuxenvärden inget som helst ansvar sina barn och ungdomar. Mitt råd till alla förtvivlade föräldrar, vars ungdomar börjat med denna självbefläckelse: Vaka över era barn!

Håll dem sysselsatta och lämna dem aldrig ensamma -det är det minsta en kärleksfull förälder kan göra för sitt barn! Onani ska inte uppmuntras utan beivras! Därför efterlyser jag lagstiftning mot onani. Eftersom att onani oftast försigår i det tysta och enskilt föreslår jag ett slags angivarsystem, där ungdomar helt anonymt kan lämna uppgifter om sina kamraters ev. onaniproblem. Straffet för onani föreslår jag inte vara nämnvärt hårt utan kanske uppgå till fyra veckors isolering och övervakning följt av en sex månaders avvänjningsprocess med bön och vägledning tillsammans med lämplig pastor.

asså är han seriös!?!? jag blir galen.
läs gärna hela artikeln på;

http://www.megaone.com/sffs/onani.htm

ni kommer antagligen bli lika upprörd som jag är.

Jag är så fullständig förargat, och kan bara citera Matteusevangeliet.

Flisan och bjälken:
Döm inte så blir ni inte dömda, ty med den dom ni dömer med, skall ni bli dömda, och med det mått ni mäter med skall det mästas upp åt er. Varför sere du flisam i din broders öga men inte bjälken i ditt eget öga? Eller hur kan du säga till din broder: låt mig ta bort flisan i ditt öga, du som har en bjälke i ditt eget öga? Du hycklare, ta först bort bjälken ur ditt eget öga! Då kommer du kunna se så klart att du kan ta ut flisan ur din broders öga.

Arg Linda säger godnatt.


Kommentarer
Postat av: Sarah

:O :O :O Jag mår verkligen dåligt av sånt här....Jag blir skitförbannad!!!

2008-10-09 @ 14:04:55
Postat av: Sarah

Har förrestwen upptäckt nu att sidan du var inne på är en skämtsida: http://sv.wikipedia.org/wiki/SFFS

Så alla kan andas ut nu....

2008-10-09 @ 14:20:40
Postat av: Nicole

Haha, jag fick -250!

2008-10-09 @ 22:26:17
URL: http://niclole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0