Strul i huvudet.

Jahapp.
Nu sitter jag här, mitt i natten. klockan är snart fyra och jag ska upp senast nio. braa jobbat xD
Nåväl, jag bara känner mig allmänt virrig. Jag vet vad jag vill och enda sättet att slippa känna mig så jävla kluven är att jag går ut och springer och tänker på hur mycket längre jag ska klara just idag (hur sunt låter det på en skala? att jag mår bättre av att gå ut och springa, nej dra mig på en liten vagn)

Jag vet inte riktigt vem jag är längre. Det förvirrar och förrödar mig.
Jag vet vad jag vill det gör jag , men VEM FAN ÄR JAG!?
Jag vill stänga in mig i en bubbla där ingen kommer in och ingen (jag) kommer ut. Få ransaka mig själv lite. Hitta mitt inre.. Jag jobbar på det..  

Jävlar amana!

Nu är det full rulle, dag två av fyra denna vecka jag är ute och springer, ska ut imorn och på söndag tillsammans med Emma, och då blir det en sju kilometerslänga :O
Så därför kommer statmentet, Jag skall SLUTA RÖKA PRONTO!
För idag när jag var ute och sprang märkte jag skillnad mot när jag varit mycket mer rökfri. Så no more smoking for me.
Jag är så jäkla taggad på lumpen och jag lovar att jag sliter allt vad jag kan för att det ska gå. Vet att muskler är något som behövs så det ska jag också ta itu med, tänkte styrketräna till och börja med måndagar och torsdagar och springa tisdag, onsdag, fredag och söndag. Lördag ska jag på instruktion för styrketräning, maskinerna å sånt där :)

Jag har äntligen en ny vilja sen Tyskland, dvs en sån där vilja som betyder att jag gör något spontant och galet, helt enkelt genomför något! I lumpen lär jag inte känna det som var i Tyskland, mest av allt var jag ensam, sen var det ganska litet där men allra störst var bristen på socialt liv. Hur skulle en barack full med mig och mestadels killar bil osocialt? :D
Skämt å sido, jag kommer klara det här, RIKTIGT JÄVLA BRA OCKSÅ :D

Riktningar i livet.

För ett par år sen, låt oss säga tre år sen, då jag var sjutton, nästan arton tänkte jag att;

 "fan va coolt å vara typ 20, 21, man får gå på systemet, kommer in på massa krogar, det kommer ju vara den bästa tiden i mitt liv! då kan man supa och bara ha kul dagarna i ända.."

Och visst har jag kul i det här skedet av mitt liv. Oftast i alla fall. Dock hade jag inte en tanke på att det fanns så många val man skulle göra. Det kändes inte som att man var tvungen att faktiskt börja tänka pensionspara, eller att facket skulle gälla mig redan nu existerade inte.
Sen har vi alla andra jobbiga saker.. Veta vad man vill med sitt liv. Jag vill göra allt och jag har redan börjat.
Jag har bott i Tyskland ett litet tag, det är både kul och "coolt" att kunna säga. Sen har jag haft alldeles för många viljor vad det gäller högskola, så har fått mig en idé som jag håller fast vi.

Jag ska göra lumpen!

Det kommer vara hårt, men jag har redan börjat träna. Jag har börjat springa. Jag gjorde det på måfå förra veckan och idag när jag bestämde mig för att söka lumpen gick jag ut igen och jag kom dubbelt så långt. Eftersom jag missar min promenad imorn pågrund av prov så ska jag ta en ny sprintertur imorn ^^ Sen blir det en sprintertur torsdag och antagligen fredag. Helgen får bli vila ^^

Jag vill ha en lång lista över saker jag gjort i livet så hoppas jag får göra Lumpen ^^
Funderar på att kanske köra på polishögskolan sen.. jag vet inte.. det är ett senare val.

Nu ska jag ta en dusch ! adjökens adjö

Höstens kyla tränger in överallt.. jag behöver ett element i mitt huvud.

Jag blir galen på mig själv. Klockan är 20 i sex på morgonen och jag sover inte. Bra jobbat.
Fan.
En god nyhet, jag har fått min dator idag :D Tack fantastiska Farmor för det!
Men det är dom mentala spökena som hälsar på och håller mig vaken.
Jag borde gå och prata med nån.. Ja antagligen. Kommer jag göra det? Nej inte en Chans.

Aja.. det blev kort men naggande gott(?)

Ska borsta tänderna och sen börja lite på min briljanta idé ^^

RSS 2.0