Om man går in i framtiden med ryggen före så kan man åtmindstonde vinka å det man lämnar..

Just nu har jag ont i bröstet och vet inte vad jag ska ta mig till. Hemlängtan till tusen. Men bara när jag är själv och inte har "något bättre att göra" JAG MÅSTE SKAFFA TYSKA VÄNNER, det är det som får mig att vilja åka hem. 
Visst jag har familjen att ha å göra med. Vilket är en helt fantastisk familj men man behöver vänner. Jag har inte fått kram nån ordentligt sen jag kramade min pappa på arlanda jättetidigt på morgen den 10e.

Jag vill komma hem fast jag vill stanna kvar. är det nån som förstår mig?

Jag vill prata med nån, så vem som helst har mic till datorn älska mig på msn?<3

Idag har varit en slö dag. överlag så har det varit så att när jag typ börjat hjälpa till med något som har med tvillingarna å göra har Ramona för det mesta sagt, så Linda det är lungt du är ledig idag. Dock har jag bytt en blöja idag, och jag har promenerat (yaaay :D)

Ramonas bror va också här (han va typ bara nåra år äldre än mig) yay nån typ jämnårig, inte va det så jobbigt att titta på honom heller 0:)  

Ramona frågade mig om jag brukar gå ut nånting, å ja det brukar jag ju men det är inget större behov, men hon sa det att hon ska prata med Helena (som jag träffat två gånger, en kollega till henne, som faktiskt är 20) och kolla om hon kan ta med mig ut. Det vore jätteskönt att få lite vänner.
Jag är ju ingen ensamvarg men jag kan ju inte språket ordentligt än. -.- 


Har fått veta hur Aupairen innan va, men det ska jag berätta om imorn kväll för  nu ska jag sova :P Men jag kan säga att hon verkar ju helt urblåst i hela huvudet :P


Lite nattpoesi av Galenskaparna
När det lyser på andra våningen
då ska man ju inte sitta kvar i mörkret på första våningen
utan redan vara på tredje, och tända upp.
ur : Kasinofeber

Tschüss

Kommentarer
Postat av: Eveslaaina

jag kan krama dig :(

2009-06-25 @ 20:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0